Pewnie każdy się domyslał ale daje zeby już nie było wątpilowści co do ich sztuczek... i nastepnie biore sie za obalenie bajek o jednorożcach
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:51
No tylko, że tamten chodził po rzece bodajże a nie po basenie.. więc jak dla mnie nie jest to wyjaśnione do końca bo zrobić takie coś w basenie to nawet gimbaza potrafi... a zrobić takie coś na rzecze to już inna bajka
kserolol napisał/a:
No tylko, że tamten chodził po rzece bodajże a nie po basenie.. więc jak dla mnie nie jest to wyjaśnione do końca bo zrobić takie coś w basenie to nawet gimbaza potrafi... a zrobić takie coś na rzecze to już inna bajka
![]()
pokaz jak masz gdzies link lub podaj nazwe tego filmiku bo jak widzialem innych 'magikow' to samych w basenie
vAndee napisał/a:
pokaz jak masz gdzies link lub podaj nazwe tego filmiku bo jak widzialem innych 'magikow' to samych w basenie
tnij.org/tuwj
Dodam również że widziałem jak wygląda dno tamizy kiedy jest odpływ i tam raczej nie da się zamontować plexi....w tym mule byłoby to niemożliwe.
gromekmcz napisał/a:
tnij.org/tuwj
Dodam również że widziałem jak wygląda dno tamizy kiedy jest odpływ i tam raczej nie da się zamontować plexi....w tym mule byłoby to niemożliwe.
Po za tym koło przepłynął kajak czy coś już dokładnie nie pamiętam, a po za tym potem jeszcze policja do niego podpłynęła i jakoś o nic nie zaczepiła :|
miałem dodać tylko ze chodzi tu o reklamowanie produktów i tak samo jest w dynamo ;]
jak sie chodzi lub tez biega watch?v=Oe3St1GgoHQ
a tutaj jak to sie robi watch?v=7bjT0ypsNIo
Dynamo to FAKE dla wiarygodności przepływają dwa kajaki łatwo sie domyślić dlaczego
dziwne jest to ze nie ma filmików nagranych przez przechodniów
jak sie chodzi lub tez biega watch?v=Oe3St1GgoHQ
a tutaj jak to sie robi watch?v=7bjT0ypsNIo
Dynamo to FAKE dla wiarygodności przepływają dwa kajaki łatwo sie domyślić dlaczego
dziwne jest to ze nie ma filmików nagranych przez przechodniów
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie