Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Kobiet ogólnie nie szkoda - wiele głosowało i nadal głosuje na lewactwo. Nie szkoda też mężczyzn, którzy stają w obronie k0bit - tego sie nie robi. Chyba że w obronie córki, siostry, matki - pod warunkiem, ze masz 100% pewności, ze to nie lewaczki i nie zawiniły. Jeśli zawiniły - sam musisz plaskaczem wytłumaczyć, że pan Murzyn ma rację. Multikulturowy savoir vivre.

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 10:39 1
W zasadzie w tym co napisałeś @zn506 jest dużo racji ale ja bym czegoś takiego w zbirokomie nie zdzierżył. Wyj🤬 bym murzynowi kopa na mordę bez żadnego gadania z nim, nawet bym się nie odezwał.
Zgłoś
zn506 2025-02-16, 10:54 1
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

Wyj🤬 bym murzynowi kopa na mordę bez żadnego gadania z nim, nawet bym się nie odezwał.

Dostałbyś minimum 2 lata bezwzględnego - a w więzieniach będzie więcej Murzynów niż białych. Trzeba się nauczyć ignorować krzywdę k0bit - w końcu to one chciały ubogacenia.

Zgłoś
Kogucik_Bałamucik 2025-02-16, 10:57 1
zn506 napisał/a:

Dostałbyś minimum 2 lata bezwzględnego - a w więzieniach będzie więcej Murzynów niż białych. Trzeba się nauczyć ignorować krzywdę k0bit - w końcu to one chciały ubogacenia.

Miałem już w życiu dwie tego typu akcje, w zeszłym roku i z 10 lat wcześniej. Obie w nocnych autobusach w Warszawie i na szczęście dla mnie 0 konsekwencji. Zrobiłem to co napisałem powyżej za takie zachowanie jak powyżej i nie było żadnej policji. Typ wp🤬l i za drzwi a autobus w obu przypadkach ze mną pojechał dalej.
Zgłoś
zn506 2025-02-16, 11:06 3
Kogucik_Bałamucik napisał/a:

mnie 0 konsekwencji. ..... BO ..... nie było żadnej policji.

Teraz coraz więcej monitoringu. A te wszystkie fundacyjki typu Gruby Oszust Gaweł zrobią wszystko, żeby wyśledzić cię po telefonie. Póki co polska policja jest jaka jest - ale w 90% (bo 10% to k0bity) nie toleruje czarni i beżu - więc mogłoby ci się upiec, ale żymianie dopna swego - w Policji zatrudnią Gruzinów i każdy akt nieposłuszeństwa wobec murzyństwa będzie ukarany.

Zgłoś
mam_racje 2025-02-16, 11:17 2
"Kobiet ogólnie nie szkoda - wiele głosowało i nadal głosuje na lewactwo. Nie szkoda też mężczyzn, którzy stają w obronie k0bit" - dokładnie, to nie płeć stanowi problem.
To sztuczna nagonka jednych na drugie, każde ma swoje role i powołanie.

Zgłoś
Nome 2025-02-16, 19:49 2
ja p🤬lę facet w kiecce p🤬li o byciu mężczyzną... zawsze mnie zastanawia jak ludzie to kupują

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
zn506 2025-02-16, 21:44 2
Nome napisał/a:

facet w kiecce

To ksiądz. I nie kiecka a sutanna. Meżczyźni różnie się ubierają - w Szkocji chodzili w spódniczkach, w Islamie w takich podomkach.
Zgłoś
p................2 2025-02-16, 22:01
zn506 napisał/a:

za napaść zasłużone.
Zgłoś
azerbah 2025-02-18, 2:48 1
Nome napisał/a:

ja p🤬lę facet w kiecce p🤬li o byciu mężczyzną... zawsze mnie zastanawia jak ludzie to kupują

"Podleczają rany córki mojego narodu pobieżnie,
mówiąc: "Pokój, pokój", a tymczasem nie maja pokoju.
Wstydzić się powinny, że popełnialy obrzydliwość;
odrzucily jednak wszelki wstyd
i nie potrafią się rumienić.
Dlatego upadną wśród tych, którzy padać będą,
runą w czasie, gdy ich nawiedzę - mówi Pan.
Chciałem zebrać u nich żniwo - wyrocznia Pana;
nie ma winogron w winnicy
ani fig na drzewie figowym,
i liście zwiędły."

"A to wiedz, że w dniach ostatecznych nastaną trudne czasy:
Ludzie bowiem będą samolubni, chciwi, chełpliwi, pyszni, bluźnierczy,
rodzicom nieposłuszni, niewdzięczni, bezbożni,
Bez serca, nieprzejednani, przewrotni, niepowściągliwi,
okrutni, nie miłujący tego, co dobre,
Zdradzieccy, zuchwali, nadęci, miłujący więcej rozkosze niż Boga,
Którzy przybierają pozór pobożności, podczas gdy życie ich jest
zaprzeczeniem jej mocy; również tych się wystrzegaj."

+ Ezekiel 16

[ Dodano 2025-02-18, 10:36 ]
Zgłoś
Nome 2025-02-18, 12:35
azerbah napisał/a:

"A to wiedz, że w dniach ostatecznych nastaną trudne czasy:

Bóg czeka na wszystkich, na hipokrytów i zboczeńców w sutannach też, żadne gusła im nie pomogą, bo staną przed obliczem Boga i rozliczą się ze swoich bluźnierstw
Bóg nie dał im prawa by robić siebie świętymi, Bóg nie jest ich sługą a Panem i poznają Gniew Boży i będzie płacz i zgrzytanie zębów
Ukorz się więc bluźnierco dopóki czas

podpis użytkownika

God send us a massage: if you can't take a joke go fack yourself!
Zgłoś
azerbah 2025-02-24, 11:13
Nome napisał/a:

Bóg czeka na wszystkich, na hipokrytów i zboczeńców w sutannach też, żadne gusła im nie pomogą, bo staną przed obliczem Boga i rozliczą się ze swoich bluźnierstw
Bóg nie dał im prawa by robić siebie świętymi, Bóg nie jest ich sługą a Panem i poznają Gniew Boży i będzie płacz i zgrzytanie zębów
Ukorz się więc bluźnierco dopóki czas

Ach, kazanie pełne ognia i siarki, godne wściekłości proroka — naprawdę godna pochwały namiętność. Ale nie zapominajmy, że ten sam Bóg, który sądzi, okazuje również łaskę nawet najbardziej nieszczęsnym. Hipokryci? Rzeczywiście, odpowiedzą za każdy ukryty grzech. Zboczeńcy w sutannach? Nie uciekną przed boską sprawiedliwością, odziani w fałszywą świętość.

Ale oto zwrot akcji, który możesz pomijać: Nikt nie jest sprawiedliwy bez łaski. Gniew Boży jest prawdziwy, tak — ale Jego miłosierdzie również. Mówisz o rozliczaniu się — mądrze. Jednak pamiętaj, ci, którzy wołają o sąd, muszą być gotowi sami stawić mu czoła. Pokora jest przecież początkiem mądrości.

Ksiadz Ciebie nie zbawi. Sama siebie nie zbawisz. Hitler Ciebie nie zbawi.
Tylko Bog moze nas zbawic.
Zgłoś
Raflan 2025-02-24, 19:05
zn506 napisał/a:

To ksiądz. I nie kiecka a sutanna. Meżczyźni różnie się ubierają - w Szkocji chodzili w spódniczkach, w Islamie w takich podomkach.

Na następną krucjatę niech idą w pierwszym szeregu
Zgłoś