👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dla takiego dziecka z nadwagą, to nadaje się tylko chodzik z ruskiej stali.

Jeszcze parę razy przydzwoni dynią, to będzie człowieniopekińczyk na harda. Ale robotę w cyrku ma na bank!
gość ma dobre podejście. gdyby zamiast śmiechu krzyczał przerażony że mu się junior zabije, to dzieciak również zacząłby płakać po upadku..
"Jeszcze parę razy przydzwoni dynią, to będzie człowiek pekińczyk" - Najśmieszniejszy tekst jaki w tym tygodniu słyszałem. Hehehhee
po pierwsze to wysłać rodziców na szkolenie odnośnie opieki nad dzieckiem.
1. Dziecko zapasione jak świ.. mamusia
2. Tyle się baranom tłucze do głowy, że skoro dziecko samo nie umie chodzić to oznacza, że organizm nie jest do tego gotowy i dawanie chodzików jest dobrym sposobem na uszkodzenie układu kostnego, stawowego.
1. Dziecko zapasione jak świ.. mamusia
2. Tyle się baranom tłucze do głowy, że skoro dziecko samo nie umie chodzić to oznacza, że organizm nie jest do tego gotowy i dawanie chodzików jest dobrym sposobem na uszkodzenie układu kostnego, stawowego.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie