👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boss., nieprawda. W niektóre wieże samolotami.
podpis użytkownika
zrzutka.pl/ffm2du

Dziwię się, że żaden murzyn mu nie ukradł "Oscara". A ogólnie gościu miał pomysł i fajnie pokazał, jak ludzie są naiwni.

Nie oglądałem za wiele bo to nudne, ale czy on gdzieś udaje znanego aktora czy tylko że dostał oscara. przecież ta nagroda przyznawana jest masie osób stojącej po drugiej stronie kamery, których zdjęć nie zobaczymy w gazecie czy przypadkowej stronie w internecie.
Tak jak ktoś wspomniał - znając hamerykańców i poziom ich debilizmu jestem w stanie uwierzyć ,że to nie ustawione.
Swoją drogą tekst "I watched your movie dude" mnie nawet rozbawił.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Swoją drogą tekst "I watched your movie dude" mnie nawet rozbawił.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
To działa, bo dziś nie ma już żadnego poszanowania prawa. Prawidłowo np taki ochroniarz, choćby facet był faktyczną "gwiazdą" by wpucić go, powinien go wylegitymować ale nauczyli się tego nie robić, bo gdyby trzymał się zasad to zaraz by był "srandal, ochroniarz nie wpuścił...Denzela Washingtona" czy kogoś tam.
@Velture
Akurat ten tekst słaby. Facet podał się za reżysera "Birdmana" jeśli wierzyć scenie z baru gdzie na tv jest Alejandro González Iñárritu. Więc koleś "Birdmana" mógł widzieć tylko nie miał pojęcia jak wyglądał reżyser(raczej normalne). Lepszy tekst laski, która "widziała" jego przemówienie
To dopiero tępa dzida.
Akurat ten tekst słaby. Facet podał się za reżysera "Birdmana" jeśli wierzyć scenie z baru gdzie na tv jest Alejandro González Iñárritu. Więc koleś "Birdmana" mógł widzieć tylko nie miał pojęcia jak wyglądał reżyser(raczej normalne). Lepszy tekst laski, która "widziała" jego przemówienie

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie