Cytat:
Nastolatek z Northamptonshire (hrabstwo w środkowej Anglii), który upiekł w kuchence mikrofalowej chomika należącego do jego brata, trafi na cztery miesiące do zakładu poprawczego. 16-latek przez cztery lata nie będzie też mógł posiadać żadnych zwierząt - donosi independent.co.uk.
Brytyjskie Towarzystwo Opieki nad Zwierzętami (RSPCA) poinformowało, że ofiarą młodego sadysty padła roczna samiczka. Z powodu oparzeń, których doznało w mikrofalówce, zwierzę trzeba było uśpić.
Chłopak przyznał się do zarzutu znęcania nad zwierzętami. Wyrok wydał sąd rodzinny w Kettering.
- To wyjątkowo szokująca sprawa. Nie sądzę byśmy mogli wyobrazić sobie cierpienie zwierzęcia, które zostało włożone do kuchenki mikrofalowej i żywcem upieczone - komentował Clint Davies z RSPCA.
"Młody sadysta" - jak to dumnie brzmi
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tylko 4 miesiace?
o wiele za malo
Frajer nie sadysta, sadystą byłby gdyby wsadził brata do piekanika.
@up właśnie! a nie chomiczka
ja bym był usatysfakcjonowany jeżeli wsadził by samego siebie do mikrofalówki
konto usunięte
2010-06-14, 23:48
A jak wyjdzie po 4 miesiącach to będzie w pełni zresocjalizowany.
Po takich wyrokach jestem za wprowadzeniem kar cielesnych (za JKM).