👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

bydlak jak się przepychał, nawet "przepraszam" nie powiedział

Ja na miejscu tych dwóch co na nich poleciał, jeszcze bym go okopał, za przepychanie się

niedotlenienie mozgu
coz. bywa czasem, ze ludzie tak sie skupiaja na robocie ze zapominaja niektorych rzeczy. zywy przyklad
coz. bywa czasem, ze ludzie tak sie skupiaja na robocie ze zapominaja niektorych rzeczy. zywy przyklad

Chór mimo utraty jednego z artystów wytrwale dobrnął do końca.

henio-90 napisał/a:
Oni wszyscy wyglądają jak by chcieli zejść.
A żebyś wiedział. Pewnie stali tam z godzinę, duszno, ścisk i w ogóle i jeszcze te tępe ryje się na nich gapią, nie rozumiejąc ani słowa i udając znawców muzyki. Omdlenia itp. to normalka na próbach; na koncertach także, tylko zazwyczaj udaje się to zatuszować, wynieść zwłoki i po krzyku.

A filmik ok.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie