Kręgosłup szyjny jebnął jak Karol Strasburger sucharem...

Tą dalej ze trzech łapało, ten rudy to chyba celowo sam nią tak majtnął
Zwraca uwagę szybka akcja pionizacyjna, po której pięciu ludzi i jeden murzyn uznali, że zakończyła się sukcesem, więc można wrócić do tańców.
Cytując klasyka - r🤬ać póki ciepła
Voltaire
podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
Stawiam tyskie w puszcze z trzeba kropkami od spodu, że rudy specjalnie tak zrobił. Na koniec szarpie "zwłoki ", jakby chciał przekazać wszystkim, iż to on będzie konsumował tę zdobycz.
Pionizacja w tym przypadku, raczej ją zaprowadziła do poziomu "nogamy" do przodu.
ten filmik powinien byc pokazywany rodzicom takich dziewczyn które myslą o tym zeby zostać takimi tancerkami ...ku przestrodze
[ Dodano 2024-11-19, 13:16 ]
widać ześ prawiczek skoro ciągle tylko byś wszystko r🤬ał, ah te hormony buzujące pod czapką
[ Dodano 2024-11-19, 13:16 ]
WKND napisał/a:
Cytując klasyka - r🤬ać póki ciepła
widać ześ prawiczek skoro ciągle tylko byś wszystko r🤬ał, ah te hormony buzujące pod czapką

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
podobało mi się jak jej partner złapał jej ręce tak, żeby na bank nie zamortyzowała upadku, i jebnęła głową
OldMann napisał/a:
Po 1. To cytat
Po 2. To sadol, tu się nie beczy, tylko delektuje czarnym, często chamskim humorem.
Po 3. Moje 2 córki mówią, że p🤬lisz głupoty.

podpis użytkownika
"Aby dowiedzieć się kto Tobą rządzi, sprawdź kogo nie wolno Ci krytykować"Voltaire
WKND napisał/a:
Po 3. Moje 2 córki mówią, że p🤬lisz głupoty.
niech zgadnę lewa i prawa?

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol