Starsze małżeństwo dowiaduje się o panującej chorobie w wiosce:
-Stary, idź zobacz co to za choroba. -mówi babka.
Dziadek wsiadł na rower, pojechał i nie ma go, i nie ma. Poszła babka go szukać. Idzie, patrzy leży rower dziadka, a trochę dalej leży dziadek.
-Coś ty stary tak leżysz?
-Jak ja się dowiedział, że to od pedałów można się zarazić, jak ja piznoł ten rower...
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2012-09-10, 23:28
No, no. Trzymasz formę!
Piwa nie ma.
konto usunięte
2012-09-10, 23:34
Zwykle jestem fanem dowcipów BongMana, ale nie tym razem...
konto usunięte
2012-09-10, 23:38
@up
Bo o pedałach?
Kreciuch poczuł się urażony.
Co za człowiek ... No nie wierze, ze nawet po takich obelgach można dalej jechać takie suchary, że bieguny y sie roztapiają. Przez Ciebie partaczu, dzieci nie wierzą w świętego Mikołaja. Weź zabierz ten rower dziadka i jedź nim w cholerę do Afryki, bo murzyni czekają tam na Ciebie z otwartymi ramionami i rozporkami.
@up "wody" w nicku to chyba nie bez powodu, co?
Widzę, że z Sadistica zaczyna robić się kolejny IPN, jak się któryś wychyli, co ma inne zdanie (chociażby to najgłupsze) to od razu mu teczkę wyciągacie. Zaczyna mnie to martwić. Wyluzujcie trochę.
Moja teczka leży w Moskwie
@up Tak już pamiętam. Wczoraj ją czytałem. Więc uprzejmie donoszę, że jesteśmy chętni to podjęcia dalszej współpracy.