Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Choroba
Konto usunięte • 2013-11-20, 17:34
Ja nazywa sie choroba, ktora, od poczatku ludzkosci pochlonela najwiecej ofiar?
Religia
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 2:34 1
Nie narzekajcie na krucjaty, zobaczcie ile mniej c🤬tych jest tera.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 2:39
@SkipiBoom:
Po pierwsze krucjaty to był atak na arabów, nie obrona. Dlatego do dziś tak nienawidzą chrześcijan, a ich religia się zaostrzyła wobec innowierców. I w tamtych czasach to chrześcijanie byli pop🤬leni względem muzułmanów. Jeżeli chodzi o naukę i tolerancję.
Po drugie - doucz się, że krucjaty nie były tylko wobec muzułmanów. Pierwsze z pamięci: Katarzy i Czesi.
Po trzecie - w skrócie: Krucjata dziecięca. Też proponuję poczytać.
Zgłoś
zielonydarian 2013-11-21, 3:16 5
Sami k🤬a historycy habilitowani poprzez legendy wygodne na dany czas.
Zarammoth wiesz co to jest Nowy Testament ? Kto to jest Jezus ? co zrobił? Bredzisz Panie Zarammoth! mylisz się okrutnie!!
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 3:40 2
Bol dupy katolikow widze idzie pelna para no ale co sie dziwic, ze maja taki bol dupy jak ksieza Was tak r🤬aja w dupe.
Zgłoś
Ciesin 2013-11-21, 6:32 1
P🤬lenie o Szopenie. Jeszcze zanim religia powstała, setki tysięcy ludzi zginęło przez inną chorobę - głupotę. A wraz z postępem technologicznym i liczbą ludności na świecie, rośnie jej śmiertelność.
Zgłoś
smoke86 2013-11-21, 7:00 2
Ja nazywa się choroba, która, od początku ludzkości pochłonęła najwięcej ofiar?
KOMUNIZM
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 7:32 3
zielonydarian napisał/a:

Sami k🤬a historycy
habilitowani poprzez
legendy wygodne na dany czas. Zarammoth wiesz co to jest Nowy Testament ? Kto to jest Jezus ?

Tak tak, Nowy Testament to jest takie coś, co kasuje Stary. A raczej tylko to, co niewygodne. Bo wam Bóg zmądrzał. A Jezus też taki pół na pół, raz gada o nadstawianiu drugiego policzka a potem woła że kto nie z nimi ten przeciw nim.
@up
jasne. Musieli by chyba zabijać kogo popadnie żeby odrobić te tysiąclecia w których komunizm w ogóle nie istniał.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 7:38 2
-Życie
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 8:12
Ej, zwalcie se konia, to byl zart k🤬a!
Zgłoś
MrGizzy 2013-11-21, 8:38 8
ocjokrakow napisał/a:

Podpowiedź: Każda potrzeba jest oznaką słabości.

Czyli jak potrzebuje się wysrać to znaczy że jestem słaby?

Zgłoś
EdmundKemper 2013-11-21, 10:16
Widzę, że jedynie na wyliczaniu przeszłości można chrześcijanom przypisać mordowanie ludzi. To ja zapytam inaczej. Dla nas idiotyczne i bestialskie były krucjaty. Dla ludzi z czasów krucjat idiotyczne było mieszkanie w jaskiniach i organizowanie igrzysk. Widzicie analogię?
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 10:32 1
Odpowiem przykładem: Krzyżacy. Atakowali pod pretekstem niesienia wiary. Jakby nie było religii to niby k🤬a nie byliby ludzie łasi na czyjąś własność? Znaleźli by inny powód.
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 11:05 1
Przecież religia to taka polityka dla mas. Od zarania dziejów chodziło o szeroko rozumianą "kasę". Żeby ją doić z motłochu wymyślono religię.
Zgłoś
Fedek 2013-11-21, 11:21
Oho gimbo ateiści aktywacja Naprawdę c🤬j mnei obchodzi mnie wasze zdanie na temat religii tak jak was nie obchodzi moje (rzekomo). Nie po to tu wchodzę żeby czytać te wypociny niedojrzałych emocjonalnie zarówno dzieci jak i dorosłych, tylko żeby poogladać fajne filmy i poczytać ciekawe rzeczy. Wojujący kwiat k🤬a młodzieży ateistycznej... blech! Ale żeby święta obchodzić i chrzcić dzieci to potem najwięcej probosczowi dają
Zgłoś
Konto usunięte 2013-11-21, 11:37
-Kominizm
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie