darek1234 kolejny fanatyk religijny popisu, czyli debile ktore mysla ze sa inteligentni

podpis użytkownika
Doskonały i nieomylny inżynier to taki, który unika drobnych błędów na drodze do wielkiej katastrofy.
dirty_pig napisał/a:
darek1234 kolejny fanatyk religijny popisu, czyli debile ktore mysla ze sa inteligentni
Jesteś naprawdę taki głupi że nie zrozumiałeś że to był sarkazm. Ale czego wymagać od osoby dla której całe życie to polityka i nic więcej.
[ Dodano: 2024-11-12, 22:48 ]
A przepraszam myślałem że pisałeś do mnie a nie do innego typu. Nie wiem gdzie jest opcja by usunąć komentarz więc najmocniej cię przepraszam
darek - po prostu usuń konto. Nic nie mów. Nie musisz się tłumaczyć. Usuń konto.
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczka
Geraldinio napisał/a:
@
A co, Twoi spedaleni lewacy nie chcą Cie jeszcze wysłać?
BigLebovsky napisał/a:
darek - po prostu usuń konto. Nic nie mów. Nie musisz się tłumaczyć. Usuń konto.
Ty za to nie usuwaj, przyjemnie się czasem pośmiać z nacjonalistów i udowadniać na każdym kroku, że są debilami.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
"Ty za to nie usuwaj, przyjemnie się czasem pośmiać z nacjonalistów i udowadniać na każdym kroku, że są debilami.

Kriski napisał/a:
A co, Twoi spedaleni lewacy nie chcą Cie jeszcze wysłać?
Robią wszystko żeby mnie i ponad 30 milionów Polaków powstrzymać przed podpaleniem PONOWNIE kremla i zawieszeniu tam na zgliszczach biało czerwonej.
Amerykanie nie stacjonują u nas żeby bronić przed waszą agresją.
Oni nas powstrzymują, żebyśmy was nie zak🤬ili.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.
Geraldinio napisał/a:
Robią wszystko żeby mnie i ponad 30 milionów Polaków powstrzymać przed podpaleniem PONOWNIE kremla i zawieszeniu tam na zgliszczach biało czerwonej.
Amerykanie nie stacjonują u nas żeby bronić przed waszą agresją.
Oni nas powstrzymują, żebyśmy was nie zak🤬ili.
Jeśli do drugiego polaka piszesz "was" stwierdzam że masz sieczkę we łbie. Zalecam miesiąc postu od polityki na początek. W razie potrzeby kurację powtórzyć.