👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
najważniejsze że ma dystans do siebie...
to sie ceni jak sie jej w nieczynne oczko spuszczasz...
Halman napisał/a:
najważniejsze że ma dystans do siebie...
I teraz już wiemy na 100%, że z ciebie żaden mędrzec z certyfikatem, tylko zwykły stulejarz- gimbazjalista. Co najwyżej rok przed maturą i meszek pod klupą. I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem

Znawca_Cipek napisał/a:
I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem
już ci pisałem; nie mam matki i ojca. Zacznij czytać moje komentarze to po jakimś czasie wszystko zacznie ci się układać w zaskakującą całość.
Znawca_Cipek napisał/a:
I teraz już wiemy na 100%, że z ciebie żaden mędrzec z certyfikatem, tylko zwykły stulejarz- gimbazjalista. Co najwyżej rok przed maturą i meszek pod klupą. I pewnie mama ci wyciera gile spod nosa, jak sam nie wytrzesz rękawem
Halman napisał/a:
już ci pisałem; nie mam matki i ojca. Zacznij czytać moje komentarze to po jakimś czasie wszystko zacznie ci się układać w zaskakującą całość.

Tak obaj wyglądacie i gówno kogokolwiek tutaj obchodzi wasze szczekanie.
Fajna dupeczka, jak dla mnie to nie wada tylko kolejny otwór do r🤬ania.

StalowyNożyk napisał/a:
21=3x7
Brawo Yeti. Zgadłeś tajne hasło programu i dostajesz 10 punktów

htp napisał/a:
Rain Man?
Nie, wampir z W......
LBZ napisał/a:
Brawo Yeti. Zgadłeś tajne hasło programu i dostajesz 10 punktów
Na to hasło otwierają się drzwi tajnego stowarzyszenia

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie