👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Fajny ale co to za radocha mieć taki samochód i nie móc nim jeździć? Bo zgodnie z polskim prawem umieszczanie odblaskowych i błyszczących elementów na samochodzie, które mogą oślepiać innych kierowców jest nielegalne, więc takim chromowanym Camaro możne sobie jedynie pojeździć po podwórku...

Nowe Camaro to samochód jak każden inny nowy sportowy samochód.
Nie równa się pod względem wrażeń z jazdy starym, poczciwym modelom lat 60.
Nie równa się pod względem wrażeń z jazdy starym, poczciwym modelom lat 60.

@up Mortem Twoja data urodzenia 10 Lip 1992 , Dosyć szybko się ochajtałeś ...

Chevrolet Camaro z 1969roku - to jest klasyczne cudo, a ten chromowany shit możesz sobie wsadzić.. na miejsce.
Łeee, gdyby to był Plymouth Road runner GTX z `72 lub Charger R/T z `69 to mógłbym się zesrać, te nowe modele jakoś mnie wcale nie rajcują, nie ma w nich tego piękna.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie