Włazisz soboe dla beki albo po kokosa czy inne c🤬jstwo na frzewo i za kilka sekund jestes kaleka. Masakra, zwlaszcza w jakim guwnostanie bez jakiejkolwiek pomocy socjalnej (u nas tez c🤬jnia ale nie calkiem guwno). Dramat...
A teraz dla twardzieli z sadola : no i c🤬j no i czesc!
A teraz dla twardzieli z sadola : no i c🤬j no i czesc!
Podczas skoków do wody, nie tylko skoki na główkę powodują złamania kręgosłupa.
Nie szkoda mi go na własne życzenie zgotował sobie ten los, szkoda tylko że za publiczne pieniądze będzie leczony...
No chyba że to Indie i wszyscy będą mieli na niego wyj🤬e jak nie zapłaci za leczenie

nooo to ma chociaż na pamiątke filmik z ostatniego dnia jak mógł sam pójść gdziekolwiek chciał
PanLisowatyPL napisał/a:
Dźwięk (*)
Wyciął dźwięk, żebyśmy nie doznali pełni szczęścia.
Czy tylko u mnie gdy odpalam film z włączonym dźwiękiem, to nagle player chowa suwak regulacji głośności i mam kompletną ciszę? WTF?

Garnki_za_zeta napisał/a:
Czy tylko u mnie gdy odpalam film z włączonym dźwiękiem, to nagle player chowa suwak regulacji głośności i mam kompletną ciszę? WTF?
Semici pewnie playera zj🤬i...
k🤬a edit!!! antysemitą nie jestem!!!1111
Bardzo przepraszam za powyższy komentarz. Żadnej kamienicy nie posiadam, ale także nic na siebie nie posiadam. Proszę semicką brać o wyrozumiałość w kwestii odszkodowań.
_Yarko_ napisał/a:
Panowie co jest?
Nóg nie czuję...
to powąchaj moje

podpis użytkownika
hs
A juz mial pewnie kilka Blond-dupeczek z europy poderwanych przez Fejsa aa seksik