👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:03

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Bo tera tak modnie, bo tera tak kul napisac 'suchar' i dopowiedziec do tego ideologie ; ]. A myslalem ze o Czaku wszystko slyszalem... Dobry. ;]
Dobry żarcik
uśmiechnąłem się nawet. Ale oczywiście wiedziałem, że uśmiech zniknie gdy zobaczę pierwszy post.

@up
Następny z pimp my joke, myślałem że moda na to minęła...dobrze żeś dodał, że nie żyję, bo bym się nie skumał, nic a nic...
Następny z pimp my joke, myślałem że moda na to minęła...dobrze żeś dodał, że nie żyję, bo bym się nie skumał, nic a nic...
Ile pompek zrobi Maciek z Klanu?
Żadnej, bo ma downa i zanim zrozumie co to pompka będzie koniec świata.

Wojna:) napisał/a:
Ile pompek zrobi Maciek z Klanu?
Ty tak serio?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie