Główna Poczekalnia (11) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
gurpegi 2011-11-23, 1:50
HerrJacuch, haha skąd ty masz te śmieszne dane? Piszesz 'bodajże', więc zakładam, że po prostu zmyślasz. Otóż MW3 zarobił w ciągu 5 dni 775mln$, a nie jakieś marne 6,5mln$ (w 3 dni jak piszesz). Ta gra nie jest wybitna, ale właśnie tak działa dobry marketing. W tej chwili gry są bardziej dochodowe niż np. filmy.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 7:19 1
Chuck powinien powiedzieć, że kto będzie w to grał dostanie osobiście od niego wp🤬l
Zgłoś
Bembols 2011-11-23, 9:00
Europejski Burning Legion, zapraszam
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 9:04
gurpegi, o k🤬a, ale wtopa . Zamiast kasy wpisałem ilość sprzedanych pudełek. Przyznaję się. Mea culpa.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-23, 18:46
Najlepsze jest to, ze ten koleś ma ponad 80 lat.
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-24, 7:19
WTS GOLD ! cheap , quick !
Zgłoś
konto usunięte 2011-11-25, 18:04
Zgłoś
~Beniu_Beniu 2012-01-19, 23:04

Zgłoś
konto usunięte 2012-08-25, 19:30
Mężczyzna napisał/a:

A zapraszaj, zapraszaj. Musiałem 7 dych wydać, żeby sp🤬olić z tego polaczkowatego serwera. Niech całe gówno cały czas tam siedzi.

Ano, burning legion byl swego czasu ostoja gimbusow co im rodzice wowa na gwiazdke kupili.
Zgłoś

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem