📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 19:15

Mom and Death napisał/a:
i tak w to nigdy nie będę grał.
A kogo to obchodzi?

@(Lewy)
Jeśli wszystkich tych, którzy (...) obchodzi co będzie robił jeden koleś to okej..
Jeśli wszystkich tych, którzy (...) obchodzi co będzie robił jeden koleś to okej..

e tam, wolę brodatego Robina Williamsa w reklamie Zeldy na Nintendo.

i za minutę stania dostał więcej niż wy przez cały rok. Zaśmiałbym się, ale to też tyczy się mnie.

NO !!!
I po czyjej stronie stanął sam Chuck Norris ?!
For the Alliance !!!!!
Niech się horda jeb^& !!!
I po czyjej stronie stanął sam Chuck Norris ?!
For the Alliance !!!!!
Niech się horda jeb^& !!!

Chuck Norris to w pewnym sensie łapanie się brzytwy ponieważ LoL już wyprzedził WoWa w ilości graczy. Po za tym nawet wśród samych, rasowych MMO ludzie podobno odchodzą do konkurencyjnych produkcji. A osobiście nigdy nie zrozumiem fenomenu tych gier, chociaż toleruje je. Jak można utożsamiać ilość czasu spędzonego w grze do możliwości postaci? Paranoja
@down
Kotick nie dość, że ma w garści Blizzarda i jego złote jaja to jeszcze całą markę Call of Duty (Która IMO skończyła się na Cod4, ale rzesza fanboyów na X360 robi swoje). MW3 w ciągu bodajże 3 dni zarobił 6.5mln $ tylko w USA i UK więc jeśli chodzi o kasę BF3 nie ma do niego startu ("tylko" 5mln $ na całym świecie przez 5(?) dni). A jeśli chodzi o Diablo to się boję, że mnie zarażą i wydam tą fortunę (bo zapewne tyle stosunkowo do innych gier będzie kosztowało Diablo III :p) w dniu premiery.

@down
Kotick nie dość, że ma w garści Blizzarda i jego złote jaja to jeszcze całą markę Call of Duty (Która IMO skończyła się na Cod4, ale rzesza fanboyów na X360 robi swoje). MW3 w ciągu bodajże 3 dni zarobił 6.5mln $ tylko w USA i UK więc jeśli chodzi o kasę BF3 nie ma do niego startu ("tylko" 5mln $ na całym świecie przez 5(?) dni). A jeśli chodzi o Diablo to się boję, że mnie zarażą i wydam tą fortunę (bo zapewne tyle stosunkowo do innych gier będzie kosztowało Diablo III :p) w dniu premiery.

@Up
Darmowa gra ma wiecej graczy... faktycznie sukces
10mil x 15 USD daje 150mil dolarów miesięcznie, źle im nie jest i nie bedzie, byle tylko by Diablo 3 szybciej wydali ._.
Przekladajac premiere D3 Blizzard pokazal ze jednak ma suwerennosc jakąś bo jakby to zależało od Boba to gra bylaby wydana w tym roku.
Ps. polecam kolekcjonerskie wydanie
Darmowa gra ma wiecej graczy... faktycznie sukces

Przekladajac premiere D3 Blizzard pokazal ze jednak ma suwerennosc jakąś bo jakby to zależało od Boba to gra bylaby wydana w tym roku.
Ps. polecam kolekcjonerskie wydanie

10 milionów No-Life'ów o ja jebie!
tak w zasadzie oni już są martwi więc Chuck kłamie!!
tak w zasadzie oni już są martwi więc Chuck kłamie!!

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie