👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Po raz pierwszy od baaardzo dawna zaskoczył mnie kawał o Chucku Norrisie... Gratuluję!
nie chcialbym byc malostkowy, ale znalazlem blad semantyczny, w tytule powinno byc 'Gmail zalozyl konto na Chacku Norissie' , poza tym ujowe, pozdrawiam

grako84 napisał/a:
nie chcialbym byc malostkowy, ale znalazlem blad semantyczny, w tytule powinno byc 'Gmail zalozyl konto na Chacku Norissie' , poza tym ujowe, pozdrawiam
Obrazek
Nie chcialbym byc malostkowy, ale znalazlem blad w Twoim poscie. Powinno byc Chucku Norrisie.

grako84 wtedy ten "kawał" nie miałby sensu...
tak jak jest teraz jest zajebiście, piwko za pomysłowość
tak jak jest teraz jest zajebiście, piwko za pomysłowość

@kalabrak
Dlaczego Chuck Norris jest nieśmiertelny?
Bo kalendarz boi się jego kopnięcia
Dlaczego Chuck Norris jest nieśmiertelny?
Bo kalendarz boi się jego kopnięcia

@tataPszemka
Tematy się jebły? Czy wyśmiechłeś śniadanie na monitor?
Tematy się jebły? Czy wyśmiechłeś śniadanie na monitor?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie