Teraz zamiast krzyży, tarcz i mieczy będą nowe koszulki do kupienia CHWDS c🤬j w dupę szatanowi.
@up jakie czasy tacy "krzyżacy"
nie także jest czasem.
Niebo to: być doskonałym"
-Mewa- Richard Bach
@up jakie czasy tacy "krzyżacy"

podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach

Można się śmiać z tych kolesi ze zdjęcia, ale jedno trzeba przyznać - wrąbali od pyty kasy na te wszystkie swoje gadżety

@up A nie, nieee krzyżacy ze zdjęcia są cool. W c🤬j siana trzeba ale jakieś w miarę normalne hobby
To "nasi" chuligani od pały sztana czy coś tam to są dopiero śmieszni
a propo zdjęcia krzyżaków. Idzie taki na randkę z laską i wiadomo opowiadają sobie co lubią robić w wolnych chwilach a koleś wyskakuje z tekstem: Wiesz laska... ja to po pracy przebieram się, zakładam hełm, tarczę, biorę miecz i krzyżakiem jestem...
nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach

a propo zdjęcia krzyżaków. Idzie taki na randkę z laską i wiadomo opowiadają sobie co lubią robić w wolnych chwilach a koleś wyskakuje z tekstem: Wiesz laska... ja to po pracy przebieram się, zakładam hełm, tarczę, biorę miecz i krzyżakiem jestem...

podpis użytkownika
-Mewa- Richard Bach
Zdjęcie zrobione na dworcu w Słupsku
wiem bo bylem na wakacjach w ustce i widzialem na peronie ten napis i tez mnie urzekl , tak samo jak moja historia

YeeZooS napisał/a:
@Everizon - I jak, dużo lasek na ten tekst wyrwałeś?
Zero

Ale znam kolesia (pracował u nas kiedyś) co własnie robi coś podobnego. Przebiera się za jakiś wczesno-średniowiecznych wojaków jakiś (szmaty poobcierane, skorzana czapka z "uszami" i topór albo miecz).
Z tego co wiem to laskę ma... spoko koleś był. Pozdro
podpis użytkownika
-Mewa- Richard Bach

szatan to stara k🤬a
szatan j🤬y jest
szatana trzeba p🤬lić
szatan od tego jest!!!
szatan j🤬y jest
szatana trzeba p🤬lić
szatan od tego jest!!!
@up W św. mikołaja co w nocy podkłada prezenty na całym świecie nie wierzysz zapewne
ale już coś tak całkiem bezsensownego i fikcyjnego jak szatan to niby że istnieje ?
ale fajna przyśpiewka stadionowa, lub na pielgrzymki, jeden c🤬j..
nie także jest czasem.
-Mewa- Richard Bach

ale fajna przyśpiewka stadionowa, lub na pielgrzymki, jeden c🤬j..
podpis użytkownika
-Mewa- Richard Bach
Jak ci krzyżacy to nie przebierańcy. Toż to prawdziwe zdjęcie z 1410. Tuż przed bitwą zrobione. Ten przygruby w środku to Ulrich, chowa sie w szeregach piechurów, żeby sie w oczy nie rzucać.
hahaha k🤬a tych watykanczykow juz pop🤬lilo do konca!!! jak slugusy watykanu moga pisac po polsku!? slugusy watykanu piszcie po watykansku! wojtyla wypral puste lby i teraz widac efekty!