👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chuligani! Wandale! Bydlaki! Świnie! Dresy! Pajace.... i wiele wiele wieleeee innych określen zaraz padnie z klawiatur użytkowników sadola

mirynda napisał/a:
Kibice kibice a zamaskowani jak bandyci
![]()
Po prostu wstydzą się swojego klub, a że mają tylko jeden to komuś "kibicować" trzeba

Na początku filmiku najbardziej na prawo mamy "Najwiekszego" kibica...
Dla artysty na pewno lepiej się śpiewa dla tłumu bawiących się i śpiewających ludzi niż dla setek pachołków tylko stojących i patrzących.

cyberck, ciekawe skąd ty jesteś, aha no tak, pewnie z Kielc [-.-], może, któregoś dnia odkryjesz potężne narzędzi inwigilacji - profil - opcja "skąd". Kielce to jest zadupie stary, przy czym, nie mówię, że moje miasto jest o wiele lepsze, ale ocenianie ludzi po miejscowości świadczy tylko o tym, że należysz do takiej zgrai chamów. A co do reszty, tak, to naturalne, że spotykając dużą grupę[szczególnie zamaskowaną], będąc samemu, człowiek zaczyna odczuwać obawę, oczywiście pewnie nie ty, jesteś taki kozak, że wszyscy w necie się ciebie boją.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie