Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
horizn 2015-08-10, 20:44 7
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
dumad 2015-08-10, 22:38 55
jeśli chodzi o tego gościa z dzieciakiem to widać że z tych wszystkich osób facet podjął najmądrzejszą decyzję w kwestii uciekania. Nie pobiegł ze swoim dzieckiem w stronę, w którą biegli wszyscy ludzie a do przewidzenia było to że auto w takim poślizgu raczej nie skręci w lewą stronę tylko będzie leciało w stronę zewnętrzną czyli w prawo.
Pewnie facet wiedział że z małym dzieckiem nie ma szans aż tak szybko biec, a po drugie był taki tłum i było tak ciasno że prędzej można było się potknąć o czyjeś nogi i zostać rozjechanym.
Fart nie fart, brawa dla tego Pana z mojej strony się należą.
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-11, 9:00 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
woytasw 2015-08-11, 11:50 1
Tylu ludzi i zero trafień

Ojciec podjął najlepszą z decyzji - skrócił kąt w stosunku do samochodu.
Zgłoś
Toolpa 2015-08-11, 16:22 6
Zgłoś
pkh 2015-08-12, 19:03
Czemu sobie w takich autach nie zamontują klimy?? Wiem, że jest wyjęte z auta wszystko co się da, ale chyba lepiej stracić te kilka koni, które pociągnie klima, niż jechać w temperaturze 70 stopni? Mają tam pewnie po 200KM więc nie zauważą różnicy.
Tak samo, podłogi zawsze bez wygłuszenia, izolacji, żeby odjąć każdy kilogram masy auta. Lepiej mieć chyba 5kg więcej ale podłogę która nie grzeje się od tlumika?
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-12, 23:58 2
Zgłoś
kothletino 2015-08-13, 0:10 5
Sloł mołszyn to mam na pierwszym filmie próbując go odtworzyć przy łączu 120mb/s....
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-13, 0:38
Te dziecko i ten koleś w okularach trzymający niebieską koszulkę, są największymi szczęściarzami.
Zgłoś
motci 2015-08-13, 1:23
Zgłoś
konto usunięte 2015-08-13, 5:42
jedyny myslacy byl ojciec z synem, jedyny ktory biegl tam gdzie trzeba, szacunek i pozdrowienia, oczy otwarte...
Zgłoś
MiotaczBobruf 2015-08-13, 9:31
Zgłoś
Angeltostarakurwa 2015-08-13, 10:06 1
moje miasto takie piękne
Zgłoś
Rinko 2015-08-13, 11:45
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem