no za mój ostatni koment z przekleństwem dostałem warna więc powiem tym razem łagodniej.
Idź tam skąd przyszedłeś, dam ci nawet linka: kwejk.pl
sadol spada na psy, w tym przypadku koty...
sadol spada na psy, w tym przypadku koty...
3x up:
zamiast p🤬lić to idźcie sobie zwalić do połamanych rąk, nóg i jakichś wymyślnych chorób, j🤬i hejterzy.
zamiast p🤬lić to idźcie sobie zwalić do połamanych rąk, nóg i jakichś wymyślnych chorób, j🤬i hejterzy.

koloalu napisał/a:
no za mój ostatni koment z przekleństwem dostałem warna więc powiem tym razem łagodniej.
tak popisałeś się inteligencją, że nawet dobrze linku nie umiesz wkleić...

Wait a minute...
Is that Sadistic, isn`t it?!
@up tak trudno Ci zrozumieć, że to nie jest strona do wklejania "śmiesznych" kotków i kabaretów? Jest wiele innych stron do tego przeznaczonych - tam zapraszam.
@up tak trudno Ci zrozumieć, że to nie jest strona do wklejania "śmiesznych" kotków i kabaretów? Jest wiele innych stron do tego przeznaczonych - tam zapraszam.

hhh napisał/a:
Wait a minute...
majaczysz...
chcesz oglądać sadystyczne rzeczy, urwane nogi, jakieś grzyby na szyi, czy spalonych ż🤬dów masz od tego dział hard. Z tego co wiem tam nie ma owych "kotów i kabaretów" także wbijaj tam (no chyba, że nie masz 18 lat albo się boisz itp). Tutaj masz stronę główną z ze wszystkim. Także easy man.
1. Po c🤬j cytujesz w całości post do którego się odnosisz, skoro jest tuż wyżej?
2.
Może i jest, ale strona miała w założeniu prezentować czarny humor a nie j🤬e misie, kotki, czy głębokie jak p🤬da przemyślenia nastolatek. Byłoby zajebiście, gdyby odbiegające od tej konwencji tematy wykazywały jakiekolwiek przejawy inteligencji, bo już nie wiem, gdzie uciekać od, jak to się dziś modnie określa "hejterów".
2.
Cytat:
chcesz oglądać sadystyczne rzeczy,(...) masz od tego dział hard.
Może i jest, ale strona miała w założeniu prezentować czarny humor a nie j🤬e misie, kotki, czy głębokie jak p🤬da przemyślenia nastolatek. Byłoby zajebiście, gdyby odbiegające od tej konwencji tematy wykazywały jakiekolwiek przejawy inteligencji, bo już nie wiem, gdzie uciekać od, jak to się dziś modnie określa "hejterów".