te przeboje internetowe są coraz bardziej denne.
kieyś luddzie mnieli pomysł a nie mieli sprzętu a teraz mają sprzęt za to pomysły z dupy
kieyś luddzie mnieli pomysł a nie mieli sprzętu a teraz mają sprzęt za to pomysły z dupy
podpis użytkownika
Htysz!
@Kvinto
Do jasnej cholery, pisze się "wziąć"! Tam nie ma "ś"! Nie mówisz "braść" tylko "brać"..... Rozumiem zrobić błąd np. w słowie gżegżółka i na prawdę nie zwracam na coś takiego uwagi ale dostaję k🤬icy gdy ktoś pisze "wziąŚć".
Do jasnej cholery, pisze się "wziąć"! Tam nie ma "ś"! Nie mówisz "braść" tylko "brać"..... Rozumiem zrobić błąd np. w słowie gżegżółka i na prawdę nie zwracam na coś takiego uwagi ale dostaję k🤬icy gdy ktoś pisze "wziąŚć".
podpis użytkownika

Dałem piwo w ciemno, bo filmiki Chwytaka są dość dobre, ale ten akurat okazał się kiepski.
Co ja piszę - okazał się żenująco słaby, wręcz c🤬jowy
(w porównaniu z dwoma jego hitami
sadistic.pl/chwytak-wjebie-jej-ostatnia-nocka-vt97262.htm?highlight=chwytak
sadistic.pl/pojde-noca-vt90368.htm?highlight=chwytak )
Co ja piszę - okazał się żenująco słaby, wręcz c🤬jowy
(w porównaniu z dwoma jego hitami
sadistic.pl/chwytak-wjebie-jej-ostatnia-nocka-vt97262.htm?highlight=chwytak
sadistic.pl/pojde-noca-vt90368.htm?highlight=chwytak )

Jak to "pani Chwytakowa"
A btw... ile można słuchać przeróbek Gotye... katują nas tym rozgłośnie radiowe, katują ludzie w busie, katują nawet w klubach...

A btw... ile można słuchać przeróbek Gotye... katują nas tym rozgłośnie radiowe, katują ludzie w busie, katują nawet w klubach...
C🤬j że ten słabszy numer jest ale i tak 100 razy lepszy niż ci pseudo wokaliści w rożnych programach typu talent szoł
jak te zj🤬e the voice of mozambik, x-pedał, must be the komercja itd itd itd...
jak te zj🤬e the voice of mozambik, x-pedał, must be the komercja itd itd itd...
Chwytak robił dobre kawałki jak sam pracował a nie z jakims padalcem Wiktorem