👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
już nie długo w T-mobile nowa piosenka granie na czekania chwytak - kokokokokokoko

Koleś tak mi przypomina zawsze Dr Yry, że na początku myślałem, że to on (:

Vladimir Putin napisał/a:
No chyba ty.
raczej Chwytak... gwiazda jednej przeróbki
Jak dla mnie pop🤬lone.. Nic fajnego w tym nie widziałem. Koleś zdobył sławę tylko przez "wjebie jej".
Temu panu już podziękujemy!
Temu panu już podziękujemy!

Uuuu napił się piwa na początku filmu. Musi być taki dorosły!
C🤬jowe. Mógłby się już dalej nie odzywać jak ma takie gówno wrzucać.
C🤬jowe. Mógłby się już dalej nie odzywać jak ma takie gówno wrzucać.

Nie, no k🤬a nie. Co to jest ja się pytam! Czy was już do reszty nie poj🤬o?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie