👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

00:36 Typowy Ż__
Który zmienił sobie nazwisko! i myśli,ze jest Polakiem.
Który zmienił sobie nazwisko! i myśli,ze jest Polakiem.

Chwytak zajebiste miał tylko dwie przeróbki - Pójdę nocą i wjebie jej. Cała reszta to mniej lub bardziej rzadkie gówno.
Ten filmik jeszcze ujdzie, ale tylko dzięki cyckom

Cytat:
Nawet z tym jest gównem.Ten filmik jeszcze ujdzie, ale tylko dzięki cyckom

Pan kapitan napisał/a:
Chwytak zajebiste miał tylko dwie przeróbki - Pójdę nocą i wjebie jej. Cała reszta to mniej lub bardziej rzadkie gówno.
![]()
Jeszcze zapomniałeś wspomnieć o gotye.

Zaprawdę, smutne jest to że zawsze znajdzie się 15 idiotów, i przez nich takie gówno ląduje na głównej.

Najgorsza w tym wszystkim jest jakość nagrywane chyba kartonem

1:40 z lewej widzę plaster antykoncepcyjny koleś chyba boi się że od walenia w dupala przez kumpla zajdzie w ciążę. A Chwytak to jak pisałem 3 kawałki temu, coraz gorzej..... gwiazda 1 utworu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie