📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:16

Przekonanym o swojej rasowej wyższości napinaczom, co szczekają na czarnych powiem tylko, że w Niemczech widziałem takie sceny wielokrotnie w korkach na autostradzie. Lali zawsze biali Niemcy albo inne białe nacje. Obojga płci, choć kobiety zawsze bardziej widowiskowo, bo facet zawsze może się odwrócić od drogi.
OdbytBiskupa napisał/a:
Przekonanym o swojej rasowej wyższości napinaczom, co szczekają na czarnych powiem tylko, że w Niemczech widziałem takie sceny wielokrotnie w korkach na autostradzie. Lali zawsze biali Niemcy albo inne białe nacje. Obojga płci, choć kobiety zawsze bardziej widowiskowo, bo facet zawsze może się odwrócić od drogi.
No to chyba ja bywałem w innych Niemczech.
Manolito666 napisał/a:
No to chyba ja bywałem w innych Niemczech.
Może powinieneś być, a nie bywać.
OdbytBiskupa napisał/a:
Mokebe koniec przerwy obiadowej. Won na pole tylko szybko jeśli nie chcesz usłyszeć, jak gwiżdże mój bat w powietrzu.

No co, zwierzę jak to zwierzę, gdy ma potrzebę to załatwia się tam gdzie stoi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie