👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

wygrałeś konkurs literacki , nagroda główna publikacja twego dzieła i zapewne wzwód
poprawiam

poprawiam

Ale, że ja? Jak tak to wzwód już mam tylko publikacji brakuje.

Co wy kółko poetów? Proszę odpisać wierszem:
1. dlaczego nie wytargał jej do łódki
2. Pomysły jak toto obezwładnić
3. Kulinaria (czy mułem taka duża nie wali)
4. Na co złowił i gdzie?
1. dlaczego nie wytargał jej do łódki
2. Pomysły jak toto obezwładnić
3. Kulinaria (czy mułem taka duża nie wali)
4. Na co złowił i gdzie?

To była ta wyjąca lodówka.
A za te niby gówno drogi autorze to byś dostał więcej kasy niż za większość ryb (o tej samej masie).
Dziękuję, rzekłem.

A za te niby gówno drogi autorze to byś dostał więcej kasy niż za większość ryb (o tej samej masie).
Dziękuję, rzekłem.

A gdzieś tam w oddali pływa kuter łowiecki a na nim BongMan poławia kraby.

Kurcze jakie to jest obleśne, a teraz pomyśleć jakie zwierzęta żyły w czasach gdy było 70% tlenu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie