👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
42 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tylko trzeba pamiętać że jak cię złapią jak przymierzasz damskie fatałaszki to tłumaczysz że to prezent dla żony i przymierzasz żeby wiedzieć jaki rozmiar.

elim napisał/a:
Tylko trzeba pamiętać że jak cię złapią jak przymierzasz damskie fatałaszki to tłumaczysz że to prezent dla żony i przymierzasz żeby wiedzieć jaki rozmiar.
Zapomniałeś o karcie trans. W talii LGBT (tfu!) bije nawet kartę kobiety, lesby czy geja.
Powie, że jest transem i zaraz wszyscy stanał na baczność. Zatroskana lewacka telewizja zrobi materiał o przeżladowanych mniejszościach

bercisko napisał/a:
Zapomniałeś o karcie trans. W talii LGBT (tfu!) bije nawet kartę kobiety, lesby czy geja.
Powie, że jest transem i zaraz wszyscy stanał na baczność. Zatroskana lewacka telewizja zrobi materiał o przeżladowanych mniejszościach
😁 Nie. Podszedł do kasy, zapłacił, wyszedł. A pracownice w śmiech.
Payan napisał/a:
😁 Nie. Podszedł do kasy, zapłacił, wyszedł. A pracownice w śmiech.
ahh, kolorowe lata .90, jak to dobrze móc w nich żyć
213213 napisał/a:
ahh, kolorowe lata .90, jak to dobrze móc w nich żyć
Lata '90 od kilku dni, są na topie.
Payan napisał/a:
Lata '90 od kilku dni, są na topie.
w sumie, prawidłowy zapis to "lata 90." Apostrof byłby właściwy gdybyśmy mówili konkretnie o roku '90, mając na myśli 1990r., a pisząc o latach stawiamy kropkę.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie