👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
miałem kiedyś ten filmik wrzucić
nie rybkę, tylko pewnie okres babka miała
piwo za podpis!

nie rybkę, tylko pewnie okres babka miała

piwo za podpis!
kolejny burak, któremu c🤬ka śledziem jedzie - idź do rybnego tam osiągniesz pełnię seksualnego spełnienia
co do delifnów - jako jedne z niewielu zwierząt (poza naczelnymi) bardzo lubią baraszkować seksualnie, jak widać nie są rasistami i człowieczkę też by miał ochotę posmyrać ogonkiem
co do delifnów - jako jedne z niewielu zwierząt (poza naczelnymi) bardzo lubią baraszkować seksualnie, jak widać nie są rasistami i człowieczkę też by miał ochotę posmyrać ogonkiem

sard napisał/a:
kolejny burak, któremu c🤬ka śledziem jedzie - idź do rybnego tam osiągniesz pełnię seksualnego spełnienia
Prędzej buraczka sard

A co do seksualnego spełnienia.. Dzięki za radę, wybiorę się i zobaczę czy to działa.
Sadystyczny żart to w tym wypadku niski żart, bo jakie miałby znaczenie ten post gdyby nie podpis?

sard napisał/a:
up@
burak to warzywo toteż niezależnie od płci nadal jest burakiem![]()
Mogę chociaż zostać ćwikłą?

Tomaszu napisał/a:
@up
A po co się wchodzi do basenu? Chyba po to, żeby popływać..![]()
Albo żeby umyć

~grace - mogę się dla ciebie poświęcić i przygotować ową ćwikłę - zapraszam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie