Traba napisał/a:
Nie przeciążył Tylko się zablokował zsyp a ten za wysoko podniósł zamiast odblokować.
Nic się nie zablokowało co ślepy jesteś ?
Pawehan napisał/a:
Nic się nie zablokowało co ślepy jesteś ?
Sam. Jesteś ślepy, zablokował się ładunek. Nie zsowal sie
Obliczałem kiedyś stateczność poprzeczną pojazdu - gówno po tylu latach pamiętam, no może jedno o czym nikt nie wspomniał - podłoże było nierówne plus oczywiście dodatkowe siły boczne wynikające z szarpnięcia. Na równym betonie mogło sie to udać ....
Traba napisał/a:
Sam. Jesteś ślepy, zablokował się ładunek. Nie zsowal sie
No to napisałem post wcześniej że się gówno przykleiło j🤬e 30 ton. Co kierownik może w takiej sytuacji zrobić?
A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie.
Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.
Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.
Sarna1 napisał/a:
A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie.
merytorycznie to wszystko mi się zgadza ,ale jeśli Mirek był z Daleszyc to sprzedającym był żabojad z pod Lyonu
turor napisał/a:
P🤬licie.
Specjalista wyżej pisał, że była spawana i jakieś tam jeszcze eksperckie uwagi dodał
Ale jedno nie wyklucza drugiego. Te wanny bardzo często ulegają awariom.
slupczanin napisał/a:
Jakoś mi się skojarzyło 🤔
Fajne to

podpis użytkownika
Wojtas