Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Pawehan 2025-06-11, 22:20 1
Traba napisał/a:

Nie przeciążył Tylko się zablokował zsyp a ten za wysoko podniósł zamiast odblokować.

Nic się nie zablokowało co ślepy jesteś ?
Zgłoś
Traba 2025-06-11, 22:22
Pawehan napisał/a:

Nic się nie zablokowało co ślepy jesteś ?

Sam. Jesteś ślepy, zablokował się ładunek. Nie zsowal sie
Zgłoś
Takafura 2025-06-11, 22:32
Obliczałem kiedyś stateczność poprzeczną pojazdu - gówno po tylu latach pamiętam, no może jedno o czym nikt nie wspomniał - podłoże było nierówne plus oczywiście dodatkowe siły boczne wynikające z szarpnięcia. Na równym betonie mogło sie to udać ....
Zgłoś
smc 2025-06-11, 22:40
Hydraulika była zła. I właściciel też był zły.
Zgłoś
Pawehan 2025-06-11, 22:40
Traba napisał/a:

Sam. Jesteś ślepy, zablokował się ładunek. Nie zsowal sie

No to napisałem post wcześniej że się gówno przykleiło j🤬e 30 ton. Co kierownik może w takiej sytuacji zrobić?
Zgłoś
Sarna1 2025-06-11, 23:29 1
A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie.
Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.
Zgłoś
Sidyk 2025-06-12, 0:57
Okej rozładowane. Fajrant.
Zgłoś
Tymonek 2025-06-12, 8:23
Oni to mają wszystko z dykty i kartonu nawet ciężarówki
Zgłoś
esa 2025-06-12, 13:21
Sarna1 napisał/a:

A teraz dlaczego stało się to co widzimy na filmie.
Helmut z Magdeburga sprzedał Józkowi z Łukowa naczepę którą wcześniej Mirek z Daleszyc wyprostował po dzwonie, następnie Dima z Łucka kupił od Józka patelnie która przewiozła płowe Bełchatowa, a Dima sprzedał ją dalej Wani którą jak widzimy ten woził piach. Reasumując. Naczepa po przewiezieniu połowy kontynentu stwierdziła że musi odpocząć i się położyła.

merytorycznie to wszystko mi się zgadza ,ale jeśli Mirek był z Daleszyc to sprzedającym był żabojad z pod Lyonu
Zgłoś
mazga50 2025-06-12, 18:31
turor napisał/a:

P🤬licie.
Specjalista wyżej pisał, że była spawana i jakieś tam jeszcze eksperckie uwagi dodał

Ale jedno nie wyklucza drugiego. Te wanny bardzo często ulegają awariom.
Zgłoś
Wojtaswp11 2025-06-15, 13:06 1
slupczanin napisał/a:

Jakoś mi się skojarzyło 🤔

Fajne to

podpis użytkownika

Wojtas
Zgłoś