👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pewnie pierwszą cieczkę wyczuły, ale jak się wyj🤬a to się ze strachy zesrała, to sp🤬oliły. Piwko za podkład muzyczny.
Wychowałem się w domu, gdzie zawsze było kilka kotów i psów i lubie zwierzaki, ale taka masa kundli biegająca samopas jest nie do pomyslenia. Właścicielom mandaty a samotne wyłapać i do schroniska.
Co tam się dzieję na Ukrainie. Sami Ukraińcy przyznają, że jedną z rzeczy która ich w Polsce szokuje to brak bezpańskich psów których u nich jest mnogo.
Z drugiej strony zdumiewa ich, że u nas w lesie czy przy drodze można spotkać sarnę czy zająca. U nich w lasach pusto.
Paradoks ukraiński.
Z drugiej strony zdumiewa ich, że u nas w lesie czy przy drodze można spotkać sarnę czy zająca. U nich w lasach pusto.
Paradoks ukraiński.

Lobo24 napisał/a:
Co tam się dzieję na Ukrainie. Sami Ukraińcy przyznają, że jedną z rzeczy która ich w Polsce szokuje to brak bezpańskich psów których u nich jest mnogo.
Paradoks ukraiński.
Normalna sprawa wbrew pozorom, dużo bezpańskich kundli to zwierzyny mało bo sk🤬iele zeżarły.
Jest w tym gównie coś z namiastki sadola?? Oprócz pedalskiej muzyczki oczywiście .
Lobo24 napisał/a:
Paradoks ukraiński.
Mnie dziwiło w latach 80-tych, że w Niemczech brak kotów po śmietnikach, u nas to była norma.
zaszh napisał/a:
Normalna sprawa wbrew pozorom, dużo bezpańskich kundli to zwierzyny mało bo sk🤬iele zeżarły.
aż dziw, że tam cokolwiek bezpańskiego biega.
swoją drogą, który k🤬a bezmózgi debil ucieka przed psem?? żeby psu aktywować tryb gonienia czy jaki c🤬j? ewidentnie sfora goniła głupią p🤬dę bo zaczęła uciekać, a jak się wyj🤬a to już nie było po co

aborcja powinna też dotyczyć jednostek z IQ poniżej tostera
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie