Powiadasz Podlasie? Jutro zobaczys ze to elita która glosuje tylko na wybrańca Donalda.
Ty k🤬a pewnie głosujesz na Pisiorów i op🤬lasz przy tym pałe bratu jak stary przynosi do domu 500 +
Powiadasz Podlasie? Jutro zobaczys ze to elita która glosuje tylko na wybrańca Donalda.
Bo dzięki niemu mają 500+?
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.orgNastępnemu dupsko pękło od bronienia polskiej patologii. Już był tu ostatnio zlot baranów, którzy twierdzili że patologia to za granicę wyjechała. Właśnie k🤬a widzę, jaka w kraju inteligencja została. Weźcie mnie nie rozśmieszajcie z tymi tekstami o zmywakach u araba i szparagach u bauera, bo sami zap🤬lacie w januszexie za najniższą krajową a jak za zarobioną miskę ryżu w wolnym czasie się bawicie, to widać na załączonym filmiku.
Ja nie rozumiem dlaczego jeden z drugim tutaj siedzicie zamiast w swoim ukochanym pubie w Londynie z miejscowymi Anglikami.
Ja nie rozumiem dlaczego jeden z drugim tutaj siedzicie zamiast w swoim ukochanym pubie w Londynie z miejscowymi Anglikami.
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Gówno mnie to obchodzi co robią te przegrywać oraz oni gówno mnie obchodzą. Są za granicą śmieciami i byli nimi tutaj. Wbijają na polskie fora odreagowywać "polaczkując" wielkie cwaniaki za głupie żeby się umieć odnależć na miejscu. Chyba, że mam uwierzyć że jeden z drugim są światowej sławy neurochirurgami i wbili tutaj pisać głupoty miedzy operacjami. Chyba, że nie wiesz o co chodzi ,od czego się zaczęło to nie pisz banałów.