👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Mnie się wydaję że to jeden z tych którzy otrzymali tzw. "paragon grozy"
jak by to byl ukrainiec to dopiero by byla burza co robia z naszym krajem
Marcin360360 napisał/a:
Powiadasz Podlasie? Jutro zobaczys ze to elita która glosuje tylko na wybrańca Donalda.
Bo dzięki niemu mają 500+?
Wiktoria to pewnie jego dupa (:
podpis użytkownika
jagiellonski24.pl | strategyandfuture.org
szejset66 napisał/a:
Ja nie rozumiem dlaczego jeden z drugim tutaj siedzicie zamiast w swoim ukochanym pubie w Londynie z miejscowymi Anglikami.
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Rutik napisał/a:
Co cię obchodzi co i gdzie jeden z drugim robi?
Gówno mnie to obchodzi co robią te przegrywać oraz oni gówno mnie obchodzą. Są za granicą śmieciami i byli nimi tutaj. Wbijają na polskie fora odreagowywać "polaczkując" wielkie cwaniaki za głupie żeby się umieć odnależć na miejscu. Chyba, że mam uwierzyć że jeden z drugim są światowej sławy neurochirurgami i wbili tutaj pisać głupoty miedzy operacjami. Chyba, że nie wiesz o co chodzi ,od czego się zaczęło to nie pisz banałów.
to po to polusy jebia caly rok nadgodziny zeby z takimi psami wyladowac na odpoczynku 2 tygodnie?
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie