👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Xenomorph08 napisał/a:
Piszczy jak hamulce przy rowerze
No no, zwłaszcza jak się ma torpedo.
Cytat:
Odgłos jak i odruchy zarzynanej świni.
![]()
Odgłos zarzynanej świni to chyba tylko z opowieści babci znasz.
Cytat:
No no, zwłaszcza jak się ma torpedo.
O i z tym się już można zgodzić choć mi to jeszcze bardziej pasuje do (kaszlącej) świnki morskiej.

dobijcie go k🤬a, nie widzicie że cierpi? zrzućcie mu jakąś cegłówkę na głowę czy coś ( i na harda
)

Na jego miejscu zlałbym się ze śmiechu w gacie, ale mordy nie otwierał.

heh to bardziej się nadaje na łańcuszek śmiechu na Youtube niż na sadistica xD
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie