Ja tu widzę naj🤬ą ciotę.
Ja też, ale jak samemu w domu drinkuje się, to łatwo przedobrzyć, a potem tracić równowagę. Ten może sié zasiedział?
Ja tu widzę naj🤬ą ciotę.
Zaspany był. Potraf spać nawet 16 godzin, ale pozostałe 4 to już samo polowanie.
Przecież ta sp🤬olina zrobiła to specjalnie dla wyświetleń Przyjrzyjcie się wpierw dokładnie a nie jak polscy dziennikarze.
Nie koniecznie. Piłem kilka razy takie trunki, że głowa pracowała jak gdyby nigdy nic, a władzę w nogach odbierało.
Ja też, ale jak samemu w domu drinkuje się, to łatwo przedobrzyć, a potem tracić równowagę. Ten może sié zasiedział?
A wiesz że drinkowanie samemu w domu to już powód do niepokoju?
A wiesz że drinkowanie samemu w domu to już powód do niepokoju?
Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. Kolega zawsze bulwersował się, kto wymyślił, że samemu nie wolno się napić? Czemu mam pić z kimś, jak może nie chcę nikogo widzieć, a chcę sobie golnąć, posłuchać muzyki, obejrzeć telewizję?
Nie koniecznie. Piłem kilka razy takie trunki, że głowa pracowała jak gdyby nigdy nic, a władzę w nogach odbierało.
Także wg mnie specjalnie się p🤬dencjusz wyj🤬. Władzy w nogach mu zabrakło dopiero jak wzrokiem zlokalizował kota.
[ Dodano: 2024-09-05, 10:45 ]
Kto jest bez winy, niech pierwszy rzuci kamień. Kolega zawsze bulwersował się, kto wymyślił, że samemu nie wolno się napić? Czemu mam pić z kimś, jak może nie chcę nikogo widzieć, a chcę sobie golnąć, posłuchać muzyki, obejrzeć telewizję?
Alkoholicy tak mają. Napić się samemu piwo, dwa, czy pięć to tam c🤬j. Ale do odcinki solo chlać?
No to alkoholizm. Pamiętaj każdy alkoholik w konczy tak samo. Chyba że się leczy.
Ale jesteście cioty że się przewracacie po alko.
Przecież ta sp🤬olina zrobiła to specjalnie dla wyświetleń Przyjrzyjcie się wpierw dokładnie a nie jak polscy dziennikarze.
Eeeee tam, no nie wiem...Bo na c🤬j kotu wyświetlenia?