👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Brawo! Śmieszy i w ogóle. Tyle że chytra pani (moim skromnym zdaniem alegoria zwykłego Polaka) już się przejadła. Albo przepiła jak kto woli.
skończcie z tą babą z radomia, to już w ogóle nie jest śmieszne ...
było w wigilie i 2 tygodnie później, teraz to jakiś kotlet odgrzewany
było w wigilie i 2 tygodnie później, teraz to jakiś kotlet odgrzewany

@up Myślisz ,że on wogole myśli?
[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2013-02-06, 17:17 ]
w ogóle

[ Komentarz dodany przez: Bambi~: 2013-02-06, 17:17 ]
w ogóle
speedster napisał/a:
Mnie uczyli, że obie formy są poprawne, zależnie od kontekstu i tak będe pisał.
Z resztą po przeczytaniu Twojego komentarza: "JAk Ci to przeszkadza to popłacz się moderatorom, a jak nie to idź sobie zwalić bo wyjątkowo narwany jesteś...."
a następnie sprawdzeniu wieku, stwierdzam, że albo jesteś pryszczatym gimbusem który wczoraj odkrył masturbację i wpisał sobie w profil "19" bo się poczuł dorosły, albo poważnie upośledzonym dziewiętnastolatkiem![]()
t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSfY6EfX6f1jDDHFZXgjN859dzANu-8AedSn2...
Upośledzony to możesz być Ty bo nawet po wytknięciu błędu nie chce się sprawdzić w słowniku która forma jest poprawna. Poza tym problem dostrzegam raczej po Twojej stronie, gdyż pierwszą rzeczą którą zrobiłeś było ocenianie mnie wg. swojej miary. Widocznie musiało bardzo zaboleć gdy ktoś 2 lata młodszy śmiał wytknąć Ci błąd...

A co do reszty mojego wcześniejszego postu:
Nie napisałem tego do Ciebie, więc łaskawie "szczym ryj" i poczekaj na odpowiedź kolegi od gruzu...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie