podpis użytkownika
Jest akcja - zabieramy banderowcom tablice rejestracyjne z samochodówMotorkiem fajnie. Cieplutko teraz, wiaterek przyjemny i ta prędkość. A Wy przed tymi komputerami sobie wiatrak na nos ustawcie to Wam adrenalinka skoczy
jebie mnie to, gram sobie w wiedźmina a ty zamulasz na świeżym powietrzu
Motorkiem fajnie. Cieplutko teraz, wiaterek przyjemny i ta prędkość. A Wy przed tymi komputerami sobie wiatrak na nos ustawcie to Wam adrenalinka skoczy
Adrenalinka to mi skacze jak przy każdym takim filmiku uświadamiam sobie, że funduje zasiłki dla każdej motoc🤬ki takiej jak Ty jak jej nogi up🤬li. Prośba do motop🤬dek - jak już i tak się prędzej czy później rozp🤬olicie to róbcie to tak, żeby z Was tylko mielonka została a nie warzywo, które potem normalni, biali ludzie muszą utrzymywać z podatków.
Adrenalinka to mi skacze jak przy każdym takim filmiku uświadamiam sobie, że funduje zasiłki dla każdej motoc🤬ki takiej jak Ty jak jej nogi up🤬li. Prośba do motop🤬dek - jak już i tak się prędzej czy później rozp🤬olicie to róbcie to tak, żeby z Was tylko mielonka została a nie warzywo, które potem normalni, biali ludzie muszą utrzymywać z podatków.
Jeszcze coś o polityce napisz. Ty i te Twoje podatki jakbyś tylko Ty je płacił. Założę się ze płace ich 4x tyle co Ty także sobie uzbierałem już na brak kopyt. Ukraińcu j🤬y.
Jeszcze coś o polityce napisz. Ty i te Twoje podatki jakbyś tylko Ty je płacił. Założę się ze płace ich 4x tyle co Ty także sobie uzbierałem już na brak kopyt. Ukraińcu j🤬y.
Te teksty o podatkach to chyba głównie od 14 letnich pryszczatych sadolkach lecą
podpis użytkownika
mam w dupie małe miasteczkaW Polsce mówimy "motocyklisci".
Nie wiem jak tam u was na wschodzie.