👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:13

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak powiedzieć babci, że jesteś niewierzący:
- Babciu, oszacowano, że łącznie jest i było w wierzeniach całego świata 3000 bogów. Ty jako katoliczka wierzysz w tylko jednego prawdziwego boga i nie wierzysz w pozostałych 2999 bogów. Ja po prostu nie wierzę w jednego więcej.
- Babciu, oszacowano, że łącznie jest i było w wierzeniach całego świata 3000 bogów. Ty jako katoliczka wierzysz w tylko jednego prawdziwego boga i nie wierzysz w pozostałych 2999 bogów. Ja po prostu nie wierzę w jednego więcej.

SQT napisał/a:
Szatan to pała.
Szatan >>> Bóg
Bóg to cienias

przynajmniej mem ukazuje faktyczna obecność Jezusa w Hostii wiec super

gustav665 napisał/a:
Jak powiedzieć babci, że jesteś niewierzący:
Na pewno koledzy w gimnazjum bili Ci brawo

krz2 napisał/a:
Co jak co ale za obrażanie Chrystusa nie ma piwa
Olaboga, pa... Chrystusa obrażajo

To zwykły obrazek humorystyczny i trzeba mieć kija w tyłku, by uważać to za obrażanie. Idąc tym tokiem rozumowania, dowc🤬y o blondynkach są obrażające wszystkie blondynki.

grzybekwpr napisał/a:
Przed ukrzyżowaniem jeszcze nie umiał tak sp🤬alać
![]()
Zdolność otrzymał po wykonaniu questa. Level UP!

WeedLover napisał/a:
Otwieram popcorn w oczekiwaniu na gównoburzę.
jak sie spodziewales gownoburzy z powodu takiego komiksiku to sie k🤬a spozniles o jakies 1051 lat
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie