Prezentuje szczyt swoich umiejętności
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
Kim trzeba być żeby strzelać "opierając broń na dłoniach" a nie trzymać...
PS: Nim! XD
PS: Nim! XD
Dla tych, którzy nigdy z czegoś takiego nie strzelali - odrzut nie jest tak duży jakby mogło się wydawać patrząc na internetowych cieci
Można to porównać do lekkiego uderzenia z pięści, ale jak ułoży sobie człowiek prawidłowo broń na ramieniu, to nie ma siły żeby wypadła z rąk, albo upaść od siły odrzutu.
@up up
dobra nie chwal sie że strzelałeś ja mam w domu cukier i sie nie chwale
dobra nie chwal sie że strzelałeś ja mam w domu cukier i sie nie chwale
Widze że wszyscy widzieli(nowe) Smerfy!
Nie cierpię nie cierpieć !!
Nie cierpię nie cierpieć !!
@kubus12343 to jesteś lepszy bo strzelanie 15zł, a jak kupiłeś całą zgrzewkę cukru, to dałeś tyle co za merca
Robster napisał/a:
Dla tych, którzy nigdy z czegoś takiego nie strzelali - odrzut nie jest tak duży jakby mogło się wydawać patrząc na internetowych cieci
Można to porównać do lekkiego uderzenia z pięści, ale jak ułoży sobie człowiek prawidłowo broń na ramieniu, to nie ma siły żeby wypadła z rąk, albo upaść od siły odrzutu.
Dobrze dobrze buraku, od dzisiaj nie zapomnę zerknąć na mililtaria.pl przed snem ty "internetowy cieciu ty"
większość cwaniaków którzy wstawiają teraz swoje komentarze typu pi*da, fajtłapa, kulfon, najbliższy kontakt z bronią miała w cs'ie
@Robson
Strzelałem z dubeltówki i jezeli uważasz, że odrzut jest tak słaby to chyba dawno nie lałeś
Strzelałem z dubeltówki i jezeli uważasz, że odrzut jest tak słaby to chyba dawno nie lałeś
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie