Po c🤬j jechać do jakiejś ciapalandii wypoczywać, jak można do ludzi w Chorwacji na przykład.
"Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"
podpis użytkownika
Świat bez muzyki? To nie dla mnie."Świat jaki znamy odchodzi jednak to przeszłość jest kluczem do przyszłości"

@up Ale nie jeździ się tam, żeby całymi dniami leżeć przed hotelem na basenie. Byłem w Tunezji jak i w Chorwacji, widziałem Dubrownik i oba miejsca atrakcyjne ale w Tunezji jednak więcej do zobaczenia. Teraz niestety nie ma się co tam nawet wybierac na polnoc Afryki bo sie dzikusy leja o koszyki bananow.

Byłem tam
Obok mają chyba jakiś napis że kupią polskie blondynki czy coś ;D

Różnica miedzy ciapatolandia a Chorwacją jest taka, ze jak dasz ciepatemu dolara to nad toba skacze przez tydzień jakbyś kupił go na własność.

@ostatniwolnynick
No to jak chcesz zwiedzać to nie jedziesz do Dubrownika... W Sopocie też się spodziewasz zamków krzyżackich?
No to jak chcesz zwiedzać to nie jedziesz do Dubrownika... W Sopocie też się spodziewasz zamków krzyżackich?

"@up Ale nie jeździ się tam, żeby całymi dniami leżeć przed hotelem na basenie. Byłem w Tunezji jak i w Chorwacji, widziałem Dubrownik i oba miejsca atrakcyjne ale w Tunezji jednak więcej do zobaczenia. Teraz niestety nie ma się co tam nawet wybierac na polnoc Afryki bo sie dzikusy leja o koszyki bananow."
Wdupie byles gowno widziales. Dubrownik jest najgorsza strona Chorwacji (oczywiscie dla turystow). Jeziora Plitwickie albo Korcula to warto zobaczyc. Dodam ze miasta otaczajace Korcule sa najtanszym i najberdziej pieknym i malowniczym obszarem chorwacji + najtanszym jesli chodzi o pensjonaty.
Wdupie byles gowno widziales. Dubrownik jest najgorsza strona Chorwacji (oczywiscie dla turystow). Jeziora Plitwickie albo Korcula to warto zobaczyc. Dodam ze miasta otaczajace Korcule sa najtanszym i najberdziej pieknym i malowniczym obszarem chorwacji + najtanszym jesli chodzi o pensjonaty.
michalczecze napisał/a:
Byłem tam
Obok mają chyba jakiś napis że kupią polskie blondynki czy coś ;D
"Najwiecej witaminy maja polskie dziewczyny i moja herbata mietowa - punkt skupu dziewczyn"
a to ja też wtrącę swoje trzy grosze - Chorwacja jak najbardziej ok - byłem tam chyba z 10 razy, raz byłem na Krka i Platvickich Jeziorach, zwiedziłem Dubrovnik i Split (dwa ostatnie totalnie bez szału), ale dużym minusem dla Chorwacji jest to, że możesz trafić do dupy pogodę, trzeba jechać autem kilkanaście godzin, Chorwaci się już trochę wycwanili i nie jest już tam tak tanio jak np.10 lat temu, płatne autostrady, nietanie paliwo, wszystko zliczając to wychodzi ładna suma. Poza tym jadąc do Chorwacji jesteś skazany na plaże, a np. ja lubię pomoczyć dupę na hotelowym basenie. Rzadko kiedy jest w pokojach klimatyzacja, trzeba dużo wcześniej rezerwować apartamenty/pokoje jeżeli jedziesz w więcej osób itp. A jeżeli jedziesz w ciemno w kilka osób to może się trafić, że będziesz jeździć od miejscowości do miejscowości i szukał jakiegoś spania, bo jest z tym ciężko. Nie mówię, że Chorwacja jest c🤬jowa, bo jest zajebista, ale jednak wygodnie jest wsiąść w samolot, polecieć do kebabów do Turcji albo Egiptu, być na miejscu za 3 godziny, busik podjeżdża pod hotel i kebaby zanoszą Ci bagaż pod sam pokój, codziennie świeży ręcznik, umyty kibel, słaby bo słaby ale 'darmowy' drink przy basenie albo na plaży. Jakoś od kilku lat z rzędu wybieram kebabów, ale wiem, że do Chorwacji jeszcze nie raz pojadę. A mówienie, że Chorwacja jest lepsza od np. Turcji to kwestia gustu, zależy na co patrzymy i czego oczekujemy od wyjazdu, poza tym mój ojciec jest silniejszy od Waszych ojców i takie gadanie.
Do Meretrix
Raczej nie , bo z tego co pamiętam tam nie było zadych budowli , tylko stragany , i koleś miał napis " Herbata Miętowa Bardzo Dobra Polecam "
Raczej nie , bo z tego co pamiętam tam nie było zadych budowli , tylko stragany , i koleś miał napis " Herbata Miętowa Bardzo Dobra Polecam "