Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
JoSeed 2025-03-01, 15:09 2
Nowy mistrz w skoku w dal! 👍 nasi powinni brać przykład...
Zgłoś
GrubyKleks 2025-03-01, 15:15 4
próba wyłudzenia l4
Zgłoś
213213 2025-03-01, 15:17 20
złapanie czegoś, kiedy leci się z takim impetem jest trudniejsze niż się wydaje. jakiś czas temu, kiedy ważyłem śmieszne 68kg i ćwiczyłem na drążku jak wariat (30 podciągnięć na serie szerokim nachwytem), pojechałem sobie na takie triale/tory przeszkód, czy jak to k🤬a nazwać, i m. in. skakałem tam na linę (fosa z wodą, nad nią lina, którą trzeba było złapać w locie, aby huśtnąć się na drugi brzeg). Wydawało się banalne. Linę złapałem, ale impet był taki, że porozrywało mi skórę palców, wokół paznokci xD i to tak fest, że widać było całą płytkę paznokciową. P🤬da ze mnie, co.
Zgłoś
Borsukas 2025-03-01, 15:17
Wypadek w pracy
Zgłoś
Jaten 2025-03-01, 15:22 1
@213213: ale p🤬da z ciebie😉

A tak na serio, rękawiczki by wystarczyły, czy jakaś inna technika łapania liny?
Zgłoś
213213 2025-03-01, 15:26 3
Jaten napisał/a:

@: ale p🤬da z ciebie😉
A tak na serio, rękawiczki by wystarczyły, czy jakaś inna technika łapania liny?

h🤬jowa technika, za mocno szarpnąłem. zamiast płynności wybrałem "na siłę" bo bałem się wpaść do wody. było głęboko i środek października.

rękawiczki pewnie by pomogły.
Zgłoś
Don_Max 2025-03-01, 15:38 3
213213 napisał/a:

złapanie czegoś, kiedy leci się z takim impetem jest trudniejsze niż się wydaje. jakiś czas temu, kiedy ważyłem śmieszne 68kg i ćwiczyłem na drążku jak wariat (30 podciągnięć na serie szerokim nachwytem), pojechałem sobie na takie triale/tory przeszkód, czy jak to k🤬a nazwać, i m. in. skakałem tam na linę (fosa z wodą, nad nią lina, którą trzeba było złapać w locie, aby huśtnąć się na drugi brzeg). Wydawało się banalne. Linę złapałem, ale impet był taki, że porozrywało mi skórę palców, wokół paznokci xD i to tak fest, że widać było całą płytkę paznokciową. P🤬da ze mnie, co.

P🤬da straszna
Zgłoś
wojtas09999 2025-03-01, 15:48 4
W sumie fajnie mu to wyszło tak jak chciałem
Zgłoś
Nissassa 2025-03-01, 15:55 2
Yamakasi Indian Version
Zgłoś
Bul_od_bytu 2025-03-01, 16:15 10
@213213: Kumpel w szkole w pełnym biegu postanowił tak złapać się bramki na boisku. Efekt: rozj🤬a głowa, złamana ręka i c🤬j z wyjazdu na zieloną szkołę.
Kiedyś boisko to była szkoła przeżycia
Zgłoś
końqbent 2025-03-01, 17:40
Skok na dupę....
Zgłoś
Clistwood 2025-03-01, 18:29 1
Arabski Jackie Chan się znalazł

[ Dodano: 2025-03-01, 18:31 ]
Don_Max napisał/a:

213213 napisał/a:

Don_Max napisał/a:

P🤬da straszna

P🤬da piżdzie p🤬dom
Zgłoś
Sl4n 2025-03-01, 19:14 4
ile kamer zostało użytych do wykonania tego dzieła
Zgłoś
SNAKE3D 2025-03-01, 21:30 3
Sl4n napisał/a:

ile kamer zostało użytych do wykonania tego dzieła

wygląda, że odpowiednia ilość. Choć brakuje mi ujęcia z ziemii jak przyglebia i pokazuje to szczęście na twarzy
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie