Konto usunięte
2018-08-01, 18:36
Rebeliant_ZPF napisał/a:
Co tutaj jest bestialskiego? Ktoś chyba nie rozumie znaczenia tego słowa.
Bestialskie zachowanie to rozszarpywanie, rozerwanie i rozczłonkowanie ofiary i niekoniecznie jej zjedzenie.
Nie wiem, może upychanie k🤬a jednego prosiaka na drugiego do puszki by się podusiły? Takie maluchy to sobie chrumkają co najwyżej, a tu drą ryje jak zarzynane, jak nie widzisz nic złego to kup okulary i aparat słuchowy.
Poza tym, jaki pożytek ma właściciel hodowli z martwych niewychowanych zwierzaków?
Konto usunięte
2018-08-01, 19:04
Tak na wszelki wypadek, gdyby zajrzał tu jakiś weganin.
Pozdrawiam.
Konto usunięte
2018-08-01, 19:04
j🤬 swinki żremy je co dzien dnia
Konto usunięte
2018-08-01, 19:13
Sosna84 napisał/a:
I to jest właśnie kolejny przykład p🤬dzielstwa.
Stoisz 30 metrów dalej, płaczesz "bo świnkie menczom bandyty", nagrywasz swoim srajfonem za 3tysiące (wyprodukowanym przez 5-latka w Chinach), ale dupy nie ruszysz żeby podbić do typa i go zj🤬, wezwać policję czy zwyczajnie rozj🤬 mu te okularki.
Wracasz do domu, wrzucasz na YT, na "fejsika" - wp🤬lają ci równie zj🤬e koleżanki sto lajków pod filmem, zaczynacie p🤬lić farmazony o tym jacy ludzie sa brutalni. Do całego gówna dołączy się ze trzech z🤬bów - wege. Zacznie się kosmiczna dyskusja na temat żywności, zdrowia i c🤬j jeszcze wie czego.
A ty możesz spokojnie wyłączyć swojego iMaca, dopić sojowe latte i pójść spać z p🤬lniętym przekonaniem, że właśnie coś zrobiłaś dla tych zwierząt i jesteś wielka obrończynią praw zwierząt.
K🤬a go mać!
Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro
@up
Cytat:
Dementuje plotki na temat iMaca, mam MacBooka Pro
to znaczy, że jesteś sp🤬olona bardziej czy mniej?
facet pakuje swój dobytek czy sprzedawany na rynku, czy zakupiony taki prosiaczek to 300-400zł. na pewno napojone i najedzone żeby upał nie zabił. Kwiczą bo nie lubią jeździć autem. a Miastowi wielki szum mu robią.
wójt
2018-08-01, 19:40
To są warchlaki... do bycia kiełbasa im brakuje jakies sto kilo.... wtedy będą tucznikami I dostaną w łeb...
podpis użytkownika
dfsgfsvs
Konto usunięte
2018-08-01, 19:48
i tak jada być zaj🤬e i zapakowane w folie hello
Sk🤬ysyny, są jakieś normy przewozu zwierząt. Powinien ktoś ten film przesłać na jakiś komisariat by się c🤬je jeden z drugim może czegoś nauczyli. Lubię zjadać mięsko, ale zadawanie niepotrzebnego okrucieństwa powinno być karane adekwatnie do popełnionego czynu.
Konto usunięte
2018-08-01, 20:13
Nie widzę tam okrucieństwa... Widzę zwierzęta którą się boją i drą ryje oraz przewożenie ich w nieodpowiednim do tego samochodzie, ale okrucieństwo? Bestialstwo? No niestety nie.
Tak w roli sprostowania to właśnie jakiś ktoś sam z siebie zatrzymał to auto i zadzwonił po policje. Moment nagrania to właśnie jak panowie od tych świnek czekali na samochód do przewozu zwierząt żeby przeładować.
Kiedyś byłem mały i z dziadkiem nie żyjącym już pomagałem mu usuwać genitalia takim prosiakom wyglądało to śmiesznie mój dziadek rolnik z parkinsonem i skalpelem w reku przerzucał miedzy nogi takie prosie i wycinał mu genitalia a ja trzymałem te prosie za kopyta by się za bardzo nie rzucało . Dawna Polska wies... piękne wspomnienia
Zajebiste młode świnie:) A tak na poważnie to nic tam wychodzącego pond normy sienie wydarzyło... Są te cioty które nie jedzą mięsa - mniej więcej jak te cioty co się boją motocykla itp...
Aż mnie smak na słonine naszedł.