Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Velpi 2024-07-04, 22:54 5
A od czego są klamki w samochodach. Inaczej będzie "rąsia".
Zgłoś
smc 2024-07-04, 22:54 2
Ręka krzywa jak c🤬j.
Zgłoś
kasiakamyczek 2024-07-04, 22:55 31
Ofiarnie trzymała, żeby nie zarysować
Zgłoś
Driver19cm 2024-07-04, 23:12 5
smc napisał/a:

Ręka krzywa jak c🤬j.

C🤬j krzywy, jak ręka

podpis użytkownika

Uwierzysz w Boga, jeśli pokażę Ci Diabła ?
Zgłoś
Insugi 2024-07-04, 23:52 22
Też tak robię żeby nie zarysować ale po tym filmiku mam to w dupie będę otwierał aż się oprą 😂😂
Zgłoś
joti 2024-07-04, 23:59 11
Insugi napisał/a:

Też tak robię żeby nie zarysować ale po tym filmiku mam to w dupie będę otwierał aż się oprą 😂😂

Ja też tak robiłem, ale już nie będę
Sadistic bawi i uczy.
Zgłoś
~_Yarko_ 2024-07-05, 0:15 18
Palce!

Zgłoś
BMWswap 2024-07-05, 0:20 7
Dobrze zrobiła. Ręką zgoi się za darmo a drzwi nie.
Zgłoś
pSTANLEY 2024-07-05, 1:37 1
Wina pajaca który nie patrzy w lusterka zanim ruszy.
Zgłoś
ludzikzdelmy 2024-07-05, 7:20 2
pSTANLEY napisał/a:

Pisze to pajac jeżdżący chyba na rowerze.
Czemu miałby patrzeć w lusterka na parkingu wyjeżdżając do PRZODU?
Zgłoś
mateuszsick 2024-07-05, 7:43 11
pSTANLEY napisał/a:

Tesle są tak napakowane automatyzacją i wszelakiej maści sensorami, sonarami itd że ludzie wsiadając automatycznie mają IQ uchodźcy i pomimo tej całej automatyzacji ludzkie zdebilnienie i tak wygrywa. Mało że nie popatrzył w lusterka, tam jest na środku ekran wielkości telewizora na którym widać wszystko 360° w kamerach dodatkowo sonar który skanuję otoczenie i pokazuje na tym wielkim ekranie skan 3d otoczenia i przy okazji wyje że coś jest blisko więc obczaj skalę głupoty plus tam jedno i drugie to tesla więc musiało się coś stać 😀

[ Dodano: 2024-07-05, 07:59 ]
ludzikzdelmy napisał/a:

Pisze to pajac jeżdżący chyba na rowerze.
Czemu miałby patrzeć w lusterka na parkingu wyjeżdżając do PRZODU?

Jak byś miał mózg a nie sraczkę to byś wiedział "po co?" Każdy samodzielnie myślący człowiek w prawem jazdy wie i tak robi. Tyle że w naszym pięknym kraju ponad 50% jest takich jełopów jak ty więc nikogo nie dziwi że nie wiesz nawet po obejżeniu tego filmiku po co się patrzy w lusterka na parkingi ruszając do przodu.
Zgłoś
MYKELE 2024-07-05, 8:08 1
mateuszsick napisał/a:

Tesle są tak napakowane automatyzacją i wszelakiej maści sensorami, sonarami itd że ludzie wsiadając automatycznie mają IQ uchodźcy i pomimo tej całej automatyzacji ludzkie zdebilnienie i tak wygrywa. Mało że nie popatrzył w lusterka, tam jest na środku ekran wielkości telewizora na którym widać wszystko 360° w kamerach dodatkowo sonar który skanuję otoczenie i pokazuje na tym wielkim ekranie skan 3d otoczenia i przy okazji wyje że coś jest blisko więc obczaj skalę głupoty plus tam jedno i drugie to tesla więc musiało się coś stać 😀
Jak byś miał mózg a nie sraczkę to byś wiedział "po co?" Każdy samodzielnie myślący człowiek w prawem jazdy wie i tak robi. Tyle że w naszym pięknym kraju ponad 50% jest takich jełopów jak ty więc nikogo nie dziwi że nie wiesz nawet po obejżeniu tego filmiku po co się patrzy w lusterka na parkingi ruszając do przodu.

Serio patrzysz w lusterka wyjeżdżając z miejsca parkingowego nawet jak masz za sobą ścianę?
Zgłoś
mateuszsick 2024-07-05, 9:15 6
d-_-bE.Prigozhin61 napisał/a:

Serio patrzysz w lusterka wyjeżdżając z miejsca parkingowego nawet jak masz za sobą ścianę?

Kolego.. Na filmie masz idealny przykład kiedy patrzysz nawet jak z tyłu jest ściana. Wiesz, to nie tak że jak idiota na pustym parkingu pod ścianą, tak samo na pustych ulicach nie używam kierunkowskazów bo po c🤬j? Ptakom zasygnalizować? Patrzę tylko jeżeli wiem że obok ktoś jest w samochodzie czy ogólnie obok auta są ludzie to patrzysz w lusterka żeby zobaczyć czy ktoś drzwi nie otworzył tak jak na filmiku albo czy ktoś nie stoi tak żeby mu po bucikach przejechać bo wiesz w lusterkach widać też co jest po bokach auta nie tylko to co z tyłu i ścianę panie kolego a za rozjechane pazurki na parkingu może być przej🤬e bo to Ty masz uważać gdzie i jak jedziesz, nie bo tak ja mówie tylko bo tak jest w Polsce 😀 I to się nazywa myślenie poprostu. A jak się poruszasz między ludźmi po parkingu szczególnie pod marketem czy coś takiego to nigdy nie wiesz kto Ci pod kołami wyrośnie nawet jak jedziesz z pod sciany do przodu ale to życie Cię nauczy takich rzeczy samo gdzie patrzysz, po co i kiedy 😀 A już nie wspomnę o tym że stojąc pod ścianą tyłem patrząc w lusterka możesz sobie bez niczyjej pomocy sprawdzić światła stopu czy wszystkie działają 😀
Zgłoś
lacrimal 2024-07-05, 9:42 2
Miałem taką sytuację gdy pani w elektryku mi ruszyła gdy z samochodu dziecko wyciągałem. Na szczęście nie miałem tam ręki a toyota okazała się bardziej miękka niż ford, puls - pani się szybko zorientowała bo inaczej to bym musiał wymieniać drzwi
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie