👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
nowynick napisał/a:
oglądać do końca - idiota z zielonego motocykla cierpi
Dałbym ci całą kratę piwa. Omal ominęło mnie najlepsze

Jebac te k🤬y na moturach, wystarczy troche słońca a juz szarańca wypełzła.
No ale tak to jest jak ma się małego penisa i mało rozumu, kupujesz motur.
No ale tak to jest jak ma się małego penisa i mało rozumu, kupujesz motur.
14.Gumiś napisał/a:
Czemu ten debil na końcu leży?
Bo nie stojo

Jeszcze z laczka w ryj zasadzić. Jak sie chce zabic to sznurek i do lasu.
K🤬a dobrze frajerowi i to nie motocyklista tylko zwykła p🤬da za 5zl

140 to jezdzilem komarkiem na pedały w 95 roku, amatorka jak c🤬j. Żabojadom c🤬j w dupe
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie