mogli go chociaż na korytarz wciągnąć albo na boku położyć- w najlepszym wypadku ktoś go okradnie ( o ile już tego nie zrobili), a gorzej jak dostanie hipotermii i zadławi się rzygowinami
Ta qrwa kolega! Najważniejsze k🤬a odpalić telefon i nagrać jak (koledze) żyroskop sie rozjechał... J🤬e placki.

Nom. Tak k🤬a co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta k🤬a najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem naj🤬y, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.
dajpieniadza napisał/a:
Nom. Tak k🤬a co nagrywa.....kiedyś byłem z kolegą na disco. nagrzałem się troszeczkę. na koniec. a ta k🤬a najpierw swoją srakę odwiozła taxi. dobrze się zorientować teraz, a niżeli potem..... PS/ dobrze byłem naj🤬y, a nas dzieliło jakieś 500 metrów. Obyś zdechł sebastianie.
Ty chyba też śpisz na schodach
nikogo tak bym nie zostawil, brawo dla nagrywajacego, (strach cokolwiek tu napisac bo jeszcze okaze sie ze jestes Zydem lub Cyganem albo Murzynem), wiedz tylko ze gdy czlowiek jest w takim stanie niezaleznie czy sam doprowadzil sie do takiego stanu na wlasne zyczenie...chociaz troche mu k🤬a pomoz....
Hmm temat "Cicho, zeby kolegi nie obudzić!" zapowiadał seks i to nie z byle kim sądząc po niku wrzucającego 'Matig r🤬a 15' a tu taka lipa.
NIE MA PIWA.
NIE MA PIWA.
Proszę, jacy ratownicy. Jak będziecie wracać do domu z panną i przed klatą spotkacie śpiącego menela to najlepiej go do domu zaproście, do swojego łóżka wsadźcie. Nie pierwszy raz pił, wiedział ile może wypić. To niekoniecznie była jego klatka, on niekoniecznie był spokojny po alkoholu. K🤬a w internecie to każdy bohater, dziecię ojczyzny itd.