👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:09

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widać, że koła skręcone w prawo. Za duży nacisk na tylną oś, nadmierna prędkość, śliska nawierzchnia no i szofer debil
wydaje mi sie ze problem "zniknął gdzieś w krzakach" można jechać dalej

podpis użytkownika
dobry sadol to martwy sadol
vattghern666 napisał/a:
Widać, że koła skręcone w prawo. Za duży nacisk na tylną oś, nadmierna prędkość, śliska nawierzchnia no i szofer debil
Dzięki za opis, ale widzimy na filmiku. Marnujesz się chłopie, powinieneś zostać biegłym…
dobrze, że się trafił losowy motop🤬deusz. Ciężarówka wytraciła na nim nieco pędu, przez co nie ucierpiał nikt postronny, ani nie uszkodzono cudzego mienia.
smc napisał/a:
Przeciwskręt, nogą i gaz...
Co mogło pójść nie tak...?
Gdzie ty w tym skuterze widzisz przeciwskręt?
[ Dodano 2024-09-14, 23:12 ]
MansoN napisał/a:
Dzięki za opis, ale widzimy na filmiku. Marnujesz się chłopie, powinieneś zostać biegłym…
Biegłym się bywa, nie jest, chyba, że jesteś na liście.
Byłem raz, nie polecam.
Ten sarkazm jest Ci cholernie potrzebny, żeby się dowartościowywać, co?
vattghern666 napisał/a:
Gdzie ty w tym skuterze widzisz przeciwskręt?
Biegłym się bywa, nie jest, chyba, że jesteś na liście.
Byłem raz, nie polecam.
Ten sarkazm jest Ci cholernie potrzebny, żeby się dowartościowywać, co?
osoba która biegła, niekoniecznie jest biegłym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie