👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:34

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

srf napisał/a:
"Marżę CPN" nie zabiera państwo. To przecież jest dochód sprzedawcy.
CPN była przedsiębiorstwem państwowym

@only4fun
Tylko potem nie płacz za emeryturą, albo jak Cię lekarz nie przyjmie...
Tylko potem nie płacz za emeryturą, albo jak Cię lekarz nie przyjmie...
zostaw sobie człowieku 245 zl miesiecznie dla siebie i swoich dzieci w momencie przewlekłej choroby. teoretycznie mógłbyś nawet nie płacić składek emerytalnych i samemu inwestować pieniądze ze składek. ciekawe do kogo zwróciłbyś się po pomoc gdyby szlag te twoje inwestycje trafil. a jak cię zwolnią z roboty to pierwsze, co zrobisz, to pojdziesz do psredniaka blagac panstwo o zasilek i znalezienie nowego etatu. nieubezpieczeni powodzianie tez nie chca zapomog ? a co do rewolucji, mamy w polsce dobre tradycje walki z nierobami, ze prztocze pazdziernik '56 i grudzien '70.
zobaczcie ile macie w zamian! sądownictwo, emerytury, służbę zdrowia, policję, drogi.. można by tak długo wymieniać!

prosta sprawa, rypią nas na tym, co jest nam niezbędne do życia...

Jakby wódka była po 1,80 nigdy bym wody mineralnej już nie kupił .

jarmen, Krew mnie zalewa jak czytam takie komentarze. Przecież nie od dziś wiadomo że im więcej firm [ubezpieczeniowych] tym większa konkurencja i wyższy poziom obsługi klienta. Co ci po tym że jesteś ubezpieczony w ZUSie i płacisz mniej skoro poziom obsługi pacjenta jest marny? Popraw mnie jeśli się mylę.
extrime napisał/a:
wóda za 1,80zł ach....
chcesz mieć wóde za 2 złocisze, to zacznij bimberek pędzić
kilo cukru i 10 deko drożdży to koszt ok 3 zł, a z tego możesz mieć litr bimberku (oczywiście trzeba doliczyć koszt prądu lub gazu do destylacji)
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie