👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
3 minuty temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

średnia pensja krajowa .... ahahahahaha... dobreeee... sie pytam gdzie sa moje pieniadze!

Takie zestawienie było jakiś czas temu na demotach, no ale nieważne. Co do treści, na szczęście na Ukrainie wódka jest za grosze, można też po cichu produkować swoją

"Marżę CPN" nie zabiera państwo. To przecież jest dochód sprzedawcy.
Teraz czekać aż ktoś to na demoty wrzuci z super mądrym opisem.
umowa o dzieło i zus może mnie pocałować w dupę. Tylko trzeba będzie znaleźć pracodawcę, który na to pójdzie. Ale to za kilka ładnych lat ;D

Polacy!
Nie dajmy siebie okradać!
Zbuntujmy się jak w Egipcie!
A jak się nie uda przynajmniej śmiesznie będzie ;d
Nie dajmy siebie okradać!
Zbuntujmy się jak w Egipcie!
A jak się nie uda przynajmniej śmiesznie będzie ;d
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie