Guwnojat napisał/a:
Podstawić tam ryj jakiegoś c🤬ka
Lepiej niemca.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Przeczytałem "piskiem" i czekam aż ktoś drewno roz🤬bie piszcząc...
podpis użytkownika
,,Jeden Ciganen essen die Kupen. Jeden Ciganen trinkt die Schweinsteiger und Ballack. Jeden Ciganen wohnt in die Chlewen"
Andy8 napisał/a:
Przeczytałem "piskiem" i czekam aż ktoś drewno roz🤬bie piszcząc...
Obawiam się, że się nie doczekasz

Tym razem wyjątkowo spojrzałem najpierw na miniaturkę przed przeczytaniem tytułu... I nawet nie wiecie jak się k🤬a zdziwiłem.
Niech lepiej pokarze (w celach dydaktycznych oczwyiście) jak wchodzi w reakcje ze skórą.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts forever
Ale po co to i na co to? Opcjonalnie jako urzadzenie do ciecia wszelkich materialow? W celach przemyslowych nie znajdzie zastosowania w tej branży. Dokladnosc wykonywanego ciecia tak jak i czas potrzebny na wykonanie ciecia. Jest poprostu kosmiczny w porownaniu z innymi opcjami, jakie na dzien dzisiejszy sa nam oferowane.
Poza tym ja to widze TYLKO jako urzadzenie stacjonarne, ktore w porownaniu z innymi urzadzeniami wykonujacymi ta sama prace (szybciej i dokladniej) zuzywa zbyt duzo energii. Moze sprawdzilo by sie to jako schreder (niszczarka) ? Zreszta c🤬j mnie to, nie wiem po co ja sie tutaj tak rozpisalem
Poza tym ja to widze TYLKO jako urzadzenie stacjonarne, ktore w porownaniu z innymi urzadzeniami wykonujacymi ta sama prace (szybciej i dokladniej) zuzywa zbyt duzo energii. Moze sprawdzilo by sie to jako schreder (niszczarka) ? Zreszta c🤬j mnie to, nie wiem po co ja sie tutaj tak rozpisalem

podpis użytkownika
Happiness is not good enough for me. I demand euphoria!
Normalna piaskarka .
zużycie piasku takie ze za tą kase to bym se kupił 4 flexy i 1 piłemotorowa
zużycie piasku takie ze za tą kase to bym se kupił 4 flexy i 1 piłemotorowa

jak taki kozak i że piaskowanie daje rade wszystkiemu to niech spróbuje przeciąć zwykłą gumę strugą piasku.. życzę powodzenia

HAL9000/2 napisał/a:
jak taki kozak i że piaskowanie daje rade wszystkiemu to niech spróbuje przeciąć zwykłą gumę strugą piasku.. życzę powodzenia
![]()
ale jaką gumę? oponę na przykład czy taką do żucia? nie da się piaskować gumy? serio pytam, dzisiaj nie mam ochoty na bycie ekspertem