Cytat:
Co do przekleństw. Nie wiem jak Ty, ale ja przeklinam. Jeśli poczułeś się urażony to po prostu tam nie zaglądaj. Mimo wszystko gwarantuję Ci, że wiele stracisz oceniając mojego bloga powierzchownie.
Ja też przeklinam i to dużo, w komentarzach na portalu też. Nie czuję się tym urażony, bo to nie ja sygnuję swoją markę już przy pierwszym kontakcie z nią więc luz. Przejrzałem Twojego bloga - powierzchownie - i jak zapewne zauważyłeś, nie podważyłem jego rzetelności.
Cytat:
BTW. narzekasz na przekleństwa na portalu gdzie regularnie dodawane są przeróżne dewiacje. Gratuluję poziomu hipokryzji.
Nie narzekam na przekleństwa na portalu wodzu, tylko obniżenie poziomu klasy prezentowanego materiału (zwłaszcza z że tak powiem, mojej również branży) przez Ciebie konkretnie.
Cytat:
Skoro tak, to chyba jednak odpowiednie miejsce do umieszczania tego typu materiałów. Jeśli Cię to wkurza to nie klikaj.
Uważam, że wykorzystywanie wspólnego forum (o innej tematyce zwłaszcza) do autopromocji jest niewłaściwe. Może się mylę, może nie ale taki mam pogląd i tyle - chyba mogę, nie?
I teraz pytanie: na Twojej stronie jest oświadczenie:
Cytat:
Twórcą tej strony jest Jakub Potocki, członek Stowarzyszenia ARMA-PL. Jest to moja prywatna inicjatywa - Stowarzyszenie nie stosuje ani nie popiera stosowania wulgaryzmów w życiu w ogóle, a w odniesieniu do sztuk walki w szczególności.
Napisałeś to zapobiegawczo, czy jednak ktoś ze stowarzyszenia zwrócił Ci uwagę a propo powiązań ich marki z Twoim sposobem przedstawiania materiału?
Pozdrawiam,
Daedra