Bardzo dobra akcja. Psy najlepiej gotować w garnku po kapuście.

Akcja na 120 medali z rzędu. Powinni jeszcze wbić czaszkę takim sk🤬iałym debilom bez krzty wyobraźni.

@Up znasz takie powiedzenie kozak w necie p🤬da w świecie? Nie żebym Cię obrażał czy coś, ale coś sądzę, zę c🤬ja zrobisz, bo będziesz bał się mandatu czy coś

autor hipokryta
jeszcze niedawno namawiał do męczenia zwierząt w czasie upałów sadistic.pl/zwierzeta-podczas-upalow-vt124851.htm a teraz, że niby nawrócony ta, bo właściciele są źli?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

jeszcze niedawno namawiał do męczenia zwierząt w czasie upałów sadistic.pl/zwierzeta-podczas-upalow-vt124851.htm a teraz, że niby nawrócony ta, bo właściciele są źli?

podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..

@Up no wiesz. Skoro ludziom nie spodobał się tamten wizerunek to trza zmienić go
Ps Wiedziałem, ze ktoś mi to wypomni

Ps Wiedziałem, ze ktoś mi to wypomni

@up
TU [czyt. Sadistic] nie ma odp🤬lania maniany albo jesteś sadol albo ciotunia jak tak to żegnamy pa pa.
TU [czyt. Sadistic] nie ma odp🤬lania maniany albo jesteś sadol albo ciotunia jak tak to żegnamy pa pa.
Jak będziesz zawijał z fury radio to daj znać na sadolu,odkupię..koniecznie z mp3
Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio
podpis użytkownika
Profesjonalna produkcja muzyczna, sprawdź mnie.Oferta z bitami ode mnie: BZK: www.soundcloud.com/bzk-wygonstudio