👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Zawsze mnie dziwiło czemu ludzie się zasłaniają ręcami przed kolesiem z gnatem - liczą na to, że kula po przebiciu się przez dwie dłonie nie będzie miała odpowiedniej energii kinetycznej żeby wbić się w czachę?
@bloodwar
Chciałeś się pochwalić, że wiesz co to jest energia kinetyczna czy naprawdę jesteś taki głupi?
Chciałeś się pochwalić, że wiesz co to jest energia kinetyczna czy naprawdę jesteś taki głupi?

@ranir
tomkararek (Data urodzenia: 26 Lis 1982)
ranir (Data urodzenia: 30 Cze 1991)
predzej jednak twoich obraza
tomkararek (Data urodzenia: 26 Lis 1982)
ranir (Data urodzenia: 30 Cze 1991)
predzej jednak twoich obraza
jakim to debilem trzeba być, żeby dawać filmik z niespodziewanym zakończeniem i napisać że filmik jest z nieoczekiwanym zakonczeniem ?! Wtedy ono jest już spodziewane, czyż nie?

Gimbusy wyzywają innych od gimbusów żeby inne gimbusy dały im piwo. Nie no, zajebiscie, kłóćcie się dalej kto gimbus a kto nie.

Człowiek raz z harda odwiedzi inne zakątki sadistica i same trolle
A odnośnie filmu to pewnie królewna śnieżka ze swym śniegiem

A odnośnie filmu to pewnie królewna śnieżka ze swym śniegiem
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie